Se højdepunkterne: Tre hurtige scoringer på 10 minutter afgjorde kampen

Tre lynhurtige mål efter pausen sikrede FCK sejren i Horsens, og holdet er nu kun et point fra førstepladsen.

Tre hurtige scoringer i løbet af anden halvlegs første ti minutter var rigeligt til tre point, da FC København på udebane slog AC Horsens 4-1 i Superligaen.

FCK har dermed nu kun et point op til førerholdet FC Nordsjælland.

Efter en sløj første halvleg af FCK, hvor Horsens efter blot halvandet minut havde bragt sig foran 1-0, skruede københavnerne op for både tempo og effektivitet efter sidebyttet.

Horsens-defensiven kunne overhovedet ikke stå imod, og hjemmeholdet tillod både FCK-gennembrud centralt og på siderne.

Horsens ligger nummer ti med syv point ned til nedrykningsstregen.

Horsens fik den bedst tænkelige start på opgøret efter blot halvandet minut. En stor opspilsfejl i FCK-forsvaret førte til, at Horsens-angriberen Anders K. Jacobsen kunne sparke bolden ind til 1-0 i et næsten tomt FCK-mål.

I det ottende spilleminut brændte det igen gevaldigt på i gæsternes felt. Denne gang forhindrede en redning på stregen af FCK-forsvarer Denis Vavro dog endnu en Horsens-scoring.

I anden halvleg var det FCK's tur til at tage fusen på modstanderen. Holdet scorede nemlig tre mål inden for de første ti minutter.

Først snød Denis Vavro Horsens-keeperen med et langskud fra 30 meter og udlignede til 1-1.

Dernæst var det FCK's islænding Hakon Haraldsson, der bragte udeholdet foran 2-1.

Kort efter scorede svenskeren Jordan Larsson til 3-1 efter et strålende FCK-angreb. Det var svenskerens første FCK-mål.

Fem minutter inde i overtiden scorede FCK-backen Elias Jelert til slutresultatet 4-1.

FC København vandt søndag 4-1 ude over AC Horsens, som ellers var foran 1-0 i søndagens kamp i Superligaen. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix