Flensburg fortsætter suveræn sæson i Bundesligaen

Den danske landsholdsprofil Rasmus Lauge og Flensburg-Handewitt fortsætter med at slå alt og alle i Bundesligaen. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Mesterholdet Flensburg-Handewitt tog torsdag sæsonens 24. sejr i 24 kampe i den bedste tyske håndboldrække.

Den tyske håndboldklub Flensburg-Handewitt har sat kursen mod at genvinde det tyske mesterskab i håndbold.

Det er indtil videre sket på helt forrygende vis i denne sæson, hvor der resterer ti spillerunder i turneringen.

Torsdag tog klubben hjemme imod Bietigheim-Metterzimmern, der ligger næstsidst i ligaen, og her føjede Flensburg-Handewitt mere skyts til en suveræn statistik i denne sæson.

Hjemmeholdet vandt opgøret 31-22 og nåede dermed op på 48 point på førstepladsen efter 24 sejre i lige så mange kampe i den hårde tyske liga.

THW Kiel har tabt tre kampe i sæsonen og følger efter med 42 point på andenpladsen for lige så mange kampe i en sæson, hvor hverken Flensburg eller Kiel altså har spillet uafgjorte kampe.

Allerede efter fem minutter var Flensburg foran 7-2, og pauseføringen lød på 15-7, og derfra var der ikke meget at komme efter i anden halvleg for gæsterne.

Flensburg-Handewitt har de danske spillere Lasse Svan, Simon Hald, Anders Zachariassen og Rasmus Lauge på holdet.

Lauge blev noteret for fem mål i sejren over Bietigheim-Metterzimmern som mest scorende Flensburg-spiller i kampen.

Flensburg-Handewitt kan vinde klubbens tredje mesterskab, hvis det lykkedes at triumfere med ti kampe tilbage i sæsonen.

THW Kiel er til sammenligning blevet tysk mester 20 gange.