Annonce
Sport

Følger kæresten i Frankrig

Nichlas Bomholt kæmpede forgæves i søndagens nederlag mod Skive. Samtidig med at han ligger i kontraktforhandlinger med Team Sydhavsøerne, følger han kæresten Lærke Nolsøe ved EM i Frankrig. Foto: Jan Knudsen

Team Sydhavsøernes stregspiller Nichlas Bomholt har en lille aktie i kvindelandsholdet.

MARIBO Nichlas Bomholt har ekstra fokus på håndbolden i øjeblikket. Udover vigtige kampe for Team Sydhavsøerne har han også rettet fokus på den igangværende EM-slutrunde i Frankrig af én bestemt årsag.

Kæresten Lærke Nolsøe, der også er venstrefløj hos NFH's ligakvinder, er med til sin første slutrunde, og det har naturligvis fyldt meget hos det unge par i deres fælles lejlighed i København. Og Nichlas Bomholt under kæresten at være med på den helt store scene.

- Jeg er helt vildt misundelig. Jeg kan forestille mig, at det er en kæmpe oplevelse at være med til en slutrunde. Det kunne jeg godt tænke mig at prøve, siger Nichlas Bomholt, der i Danmarks første puljekamp mod Sverige kunne se kæresten få rigtig meget spilletid i anden halvleg, hvor hun blev noteret for en enkelt scoring.

- Landstræneren har sagt til hende, at hun nok skal få en del spilletid, og det synes jeg også hun har fortjent, siger Nichlas Bomholt, der ikke mener, at der styrkemæssigt er den store forskel på førstevalget på venstrefløj Fie Woller og så Lærke Nolsøe.

- Fie har lidt mere slutrundeerfaring, men Lærke har erfaring fra Champions League, så jeg håber da, at Lærke presser sig på til startopstillingen, som slutrunden skrider frem, kommer det håbefuldt fra stregspilleren, der ikke kunne følge kæresten i søndagens EM-kamp mod Polen, da han samtidig spillede hjemme mod Skive i en kamp som Team Sydhavsøerne desværre tabte med 28-30.

Kontrakt udløber

Nichlas Bomholts kontrakt med Team Sydhavsøerne udløber efter denne sæson, og parterne har forhandlet længe om en forlængelse men er endnu ikke nået til enighed.

- De har gerne ville forlænge med mig siden i sommer, men det tilbud de kom med, var jeg ikke helt tilfreds med, afslører Nichlas Bomholt, der uden at gå i detaljer gerne vil have lidt mere i lønningsposen.

- Men vi nærmer os så småt i hinanden, og jeg håber da på, at vi bliver enige, for jeg vil rigtigt gerne fortsætte i klubben, siger Nichlas Bomholt, der er i gang med sin anden sæson hos lollikkerne, hvor han har udviklet sig kontinuerligt, siden han kom fra det dengang nedrykkede 1. divisionshold Korsør/Slagelse.

Efter hvad Folketidende erfarer, har flere klubber været ude med snøren for at kapre Nichlas Bomholt, men indtil videre har det førsteprioritet at blive enige med Team Sydhavsøerne.

- Jeg forsøger at blive enig med Team Sydhavsøerne, og så må jeg kigge på andre tilbud, hvis det skulle komme dertil.

Sportschef Morten Juul bekræfter, at der pågår forhandlinger med Nicklas Bomholt.

- Vi vil gerne beholde Nichlas, da han især i denne sæson har udviklet sig i den helt rigtige retning, og jeg taler også med ham og hans agent, så jeg håber, da at vi bliver enige, da vi gerne vil bevare kontinuiteten i truppen og arbejde langsigtet med de spillere vi har, siger sportschefen, der dog ikke tør sætte en dato på, hvornår parterne eventuelt når til enighed.

  • Nichlas Bomholt kæmpede forgæves i søndagens nederlag mod Skive. Samtidig med at han ligger i kontraktforhandlinger med Team Sydhavsøerne, følger han kæresten Lærke Nolsøe ved EM i Frankrig. Foto: Jan Knudsen
Annonce
Sport

Gerts vanvittige projekt: - Jeg var helt ristet og forvirret

Sport

Efter enorm skuffelse: - Det bliver en hård omgang

Annonce
Annonce
Lolland

Klar med gigantisk findeløn: - Una er som et familiemedlem

112

Frækt jakke-tyveri i Nakskov

112

Voldsom brand ved motorvejen: - Han skulle ud i en fart

Leder

Et skoleeksempel på social darwinisme

Sport

Gerts vanvittige projekt: - Jeg var helt ristet og forvirret

112

Politiet brugte deres næse: Og så blev tre anholdt

112

Vold i Nakskov: Blev slået flere gange i ansigtet

Guldborgsund

Konservative har fundet deres borgmesterkandidat

Erhverv

Hvordan tjekker jeg, om min nye chef er ok?

Indland

Arbejdsuge på fire dage kan presse børnefamiliers hverdage

Politik

Regeringen sender kvart milliard til nødhjælp i Ukraine

Lolland-Falster

Opdaget i supermarkedet: Butikstyv gik ud med mayonnaise under armen

Nykøbing

Nedslående besked fra legendarisk værtshus

112

Helikopter måtte redde mand til havs

Sport

Efter enorm skuffelse: - Det bliver en hård omgang

Annonce
Annonce
Lolland

Fejrede årsdagen: Men en ville ikke ned at kigge

Guldborgsund

Hhx-elever til gallafest: Se de flotte ankomster

Lolland

Skolekritik: Der er brug for økonomisk støtte

Skole

Tesfaye: Folkeskoleaftale skal tage hånd om lav bestå-procent

Lolland

Vil af med sine apoteker: - Vi har ikke holdt ferie i 10 år

Indland

Statsministeren venter flere russiske hybridangreb

Lolland

Flest i landet: Så mange dumper dansk og matematik på Lolland