GOG knuser storklub og fortsætter perfekt CL-start

Aaron Mensing scorede 11 mål i GOG's flotte sejr over Telekom Veszprem. Foto: Tim K. Jensen/Ritzau Scanpix
GOG vandt med seks mål over ungarske Telekom Veszprem og er fortsat ubesejret i sæsonens Champions League.

GOG satte torsdag aften yderligere trumf på sin flotte start på Champions League-gruppespillet.

På hjemmebane i Odense vandt GOG således over det ungarske storhold Telekom Veszprem.

Cifrene 36-30 understregede blot, at det var en forrygende fynsk aften.

Dermed er GOG på tre sejre ud af tre mulige i toppen af gruppe B sammen med Barcelona.

Bookmakerne havde på forhånd blot givet GOG en sejrschance på omkring 20 procent, men det gav GOG ikke meget for.

Den danske håndboldmester spillede en nærmest perfekt kamp og knækkede ungarerne endeligt i anden halvleg med føringen på 31-23.

Venstrebacken Aaron Mensing overstrålede alle med sine 11 mål.

GOG fik en forrygende start på kampen i Odense, og cirka midtvejs i første halvleg førte fynboerne med 13-8, og det var selv om, at udeholdet havde ført 5-3.

Særligt Aaron Mensing havde været ustyrlig på det tidspunkt, da han scorede 5 af sit holds første 13 mål.

Men det var først og fremmest en fremragende holdpræstation, der fik GOG til at se gode ud.

Samtidig stod det fynske forsvar godt, og derfor kunne hjemmeholdet gå til pause med en føring på 18-14.

Efter pausen skiftedes holdene til at score, og GOG var i den første del ikke foran med mindre end tre mål.

Og det begyndte for alvor at se godt ud, da holdet midtvejs i anden halvleg kom foran med 27-22.

Mensing fortsatte med at score efter behag, og med sit niende mål skød han GOG på 30-23 med 10 minutter tilbage på uret.

Telekom Veszprem var knækket, og GOG kunne nyde de sidste minutter på vej mod den opsigtsvækkende sejr.

Allerede om to dage venter en ny stor kamp for GOG, der i den hjemlige liga møder Aalborg på Fyn.

Kirkerup-sagen: Advokat kræver over en halv million i erstatning

13-årig fik uventet kæmpe-opbakning til sin konfirmation: Det handler om at acceptere hinanden

Guldfest i Guldboxen: Biletterne rives væk

Er Esbjergs skadede stjerner klar til finalebraget mod NFH? Her er trænerens svar