Hjemmesejr sender Barcelona til tops

Carles Aleña scorede målet til 2-0, da Barcelona tog tre point til topstriden i Primera Division i kampen mod Villarreal. Foto: Albert Gea/Reuters

Barcelonas defensiv viste igen svaghedstegn, men mestrene vandt alligevel med 2-0 over Villarreal.

FC Barcelona kæmper stadig med at ramme topniveauet, men søndag kunne holdet alligevel glæde sig over en 2-0-sejr hjemme mod Villarreal.

På en hovedstødsscoring af Gerard Pique i første halvleg og en scoring få minutter før tid af indskiftede Carles Aleña blev Camp Nous kræsne publikum lige nøjagtigt tilfredsstillet.

Med sejren rykker Lionel Messi og co. op på førstepladsen i Primera Division med 28 point for 14 kampe.

Sevilla og Simon Kjær kunne senere søndag tage førstepladsen tilbage, men Sevilla fik blot et enkelt point ud af anstrengelserne ude mod Alaves.

Simon Kjær var med fra første fløjt og lod sig udskifte efter 66. minutter.

Alaves kom foran ved en scoring af Jony i første halvleg, men Wissam Ben Yedder udlignede for gæsterne med 12 minutter igen af opgøret.

Det ene point betyder, at Sevilla er nummer to i rækken med 27 point, mens Alaves ligger på fjerdepladsen med 24 point.

I Barcelonas hjemmesejr skabte de forsvarende mestre sådan set chancer nok til at tage en mere sikker sejr mod Villarreal, men omvendt viste kampen igen, at Barcelonas defensiv ikke er velsmurt for tiden.

Trods klar overvægt i boldbesiddelse til Barcelona spillede gæsterne sig frem til rigeligt med fine tilbud til at kunne have snuppet et point, inden Carles Aleña på et flot mål assisteret af Lionel Messi afgjorde opgøret.

Girona har overrasket positivt i denne sæson, og holdet imponerede nok en gang, da man hjemme fik 1-1 mod Atlético Madrid.

Girona er placeret på syvendepladsen med 21 point. Atlético er nummer tre med 25 point.