Inter sejrer sig ud af krisen i Moskva

Den nyansatte cheftræner Claudio Ranieri er ved at få Inter på rette spor efter en 3-2-sejr over CSKA Moskva.

Det holdt hårdt, men italienske Inter hev alligevel en 3-2-sejr i land, da holdet tirsdag var på besøg hos russiske CSKA Moskva i Champions Leagues gruppe B.

Dermed har Inters nye cheftræner, Claudio Ranieri, vundet sine to første kampe, efter at han blev ansat, da klubben fyrede Gian Piero Gasperin, som havde fået en elendig start på sæsonen uden en eneste sejr.

Inter kom allerede foran efter seks minutter, da forsvarsveteranen Lucio med hjælp fra en modstander fik bugseret bolden i mål efter et hjørnespark.

Et kvarter senere gjorde Giampaolo Pazzini det til 2-0, da han udnyttede japanske Yuto Nagatomos oplæg. Både Lucio og Pazzini blev også målscorere i Claudio Ranieris debut, da holdet vandt 3-1 ude over Bologna i weekenden.

Kort før pausen fik russerne dog reduceret, da Alan Dzagoev scorede direkte på frispark. Inter-målmand Julio Cesar så dog noget skyldig ud i den situation.

I anden halvleg lagde hjemmeholdet et tungt pres på Inter, og CSKA Moskva fik fortjent udlignet, da Vagner Love med et kvarter tilbage af kampen driblede sig ind i feltet og udplacerede Julio Cesar med et hårdt og fladt skud.

Glæden blev dog kortvarig for russerne, for bare et minuts tid senere bragte argentinske Mauro Zarate igen Inter foran, da han på et mindst lige så flot mål som Vagner Loves gjorde det til slutresultatet 3-2.

Dermed fik Inter også rettet lidt op på den dårlige premierekamp i Champions League-gruppespillet for et par uger siden, hvor man på hjemmebane led et pinligt 0-1-nederlag til tyrkiske Trabzonspor.

Netop Trabzonspor indtager fortsat førstepladsen i gruppe B, efter at holdet på hjemmebane spillede uafgjort 1-1 mod franske Lille.

Dermed har det tyrkiske hold fire point, mens Inter står noteret for tre point. Lille har to point, og CSKA Moskva har et enkelt point på sidstepladsen.