Kane scorer på ny i stensikker England-sejr over Ukraine

For 55. gang kom Harry Kane på måltavlen for England, da landsholdet søndag vandt over Ukraine i EM-kvalifikationen. Foto: Carl Recine/Reuters
Englands mest scorende spiller nogensinde, Harry Kane, scorede igen, da holdet søndag vandt 2-0 over Ukraine.

På det ikoniske Wembley Stadium i London vandt England søndag 2-0 over Ukraine i EM-kvalifikationen.

England, der havde uddelt gratis billetter til omkring 1000 ukrainske flygtninge, startede kampen sløvt. Men kort inden pausen skruede hjemmeholdet op for tempoet og scorede to gange.

Angriberen Harry Kane, der torsdag gjorde sig selv til alle tiders topscorer for England, scorede først på en flugter, inden højrekanten Bukayo Saka sørgede for en komfortabel tomålsføring med et flot langskud.

Ukraine kæmpede heroisk for at komme tilbage i opgøret efter pausen, men udeholdet spillede alt for langsomt til for alvor at true Jordan Pickford i Englands mål.

Opgøret endte helt udramatisk, og derfor kunne det engelske landshold fortjent gå fra banen med tre stensikre point.

Efter to kampe topper England gruppe C med seks point, mens Ukraine efter én kamp agerer bundprop. Senere søndag spiller Italien, der senest tabte 1-2 til England, mod Malta.

Fra start lagde England et højt tryk på udeholdet, der kæmpede med at holde fast i bolden.

Ukraine stod dog kompakt i forsvaret, og det skabte problemer for englænderne. Efter 20 minutter havde hjemmeholdet endnu ikke skabt en chance. Men lige pludselig gik det stærkt.

Først sendte Bukayo Saka med venstreskøjten et præcist indlæg ind mod Harry Kane, der flugtede bolden i bagsiden af nettet.

Og få minutter senere fik assistmageren selv nettet til at blafre. Arsenal-spilleren gled af på sin modstander og krøllede bolden ind i øverste venstre målhjørne fra kanten af feltet.

Efter en times spil forsøgte Ukraine at ændre kampbilledet og lavede tre indskiftninger på samme tid.

England havde dog fuld kontrol over kampen i de sidste 45 minutter, hvorfor comebacket udeblev. Ukraine formåede aldrig at sende et skud inden for målrammen.

Hjemmeholdet var uden Manchester City-spilleren Phil Foden, der er blevet hasteopereret for blindtarmsbetændelse.

Samtidig med kampen i London vandt Slovenien på hjemmebane 2-0 over San Marino i Danmarks pulje. Dermed topper Slovenien gruppe H med to sejre for to kampe, mens Danmark må nøjes med tredjepladsen efter 2-3 nederlaget til Kasakhstan.