Knæskade holder Memphis Depay ude i seks måneder

Den hollandske landsholdsspiller Memphis Depay risikerer at gå glip af næste sommers EM-slutrunde på grund af en knæskade. Foto: Gabriel Bouys/Ritzau Scanpix

Lyon-angriberen Memphis Depay udgik søndag med en alvorlig knæskade, der kan betyde, at hollænderen misser EM.

Det blev en trist søndagskamp for Lyon hjemme mod Rennes i den bedste franske fodboldrække.

Ikke nok med at Lyon tabte kampen 0-1, så fik det franske storhold også to spillere alvorligt knæskadet.

Angriberen Memphis Depay udgik i pausen af kampen med en skade i sit venstre knæ.

Lyon oplyser på sin hjemmeside, at den 25-årige hollænder forventes ude i mindst seks måneder.

Det samme gælder for den franske midtbanespiller Jeff Reine-Adélaïde, som udgik med en skade i sit højre knæ ti minutter før pausen.

Også Jeff Reine-Adélaïde forventes ude i et halvt år, meddeler Lyon. Dermed regner Lyon ikke med at kunne gøre brug af de to spillere i resten af denne sæson.

Hvis Depay er ude i seks måneder, så risikerer han desuden at gå glip af sommerens EM-slutrunde for Holland. EM går i gang 12. juni.

- Memphis' skade er en katastrofe, fordi han er den mest afgørende spiller. Vi er nødt til at klare os uden ham i resten af denne sæson, siger Lyon-sportsdirektør Juninho ifølge AFP.

Lyon vil i løbet af de kommende dage oplyse nærmere om operationsdatoer for de to spillere.

Joachim Andersen spillede i øvrigt hele kampen mod Rennes i det centrale forsvar, og det slap han ikke godt fra til slut.

Den danske landsholdsspiller magtede ikke at få tacklet den 17-årige Rennes-spiller Eduardo Camavinga, som lidt for nemt driblede ned og scorede kampens eneste mål i det 89. minut.