København slår Silkeborg-Voel og har kurs mod slutspil

København Håndbold avancerede til tredjepladsen i kvindernes håndboldliga med sejren over Silkeborg-Voel.

København Håndbold tog torsdag aften et vitalt skridt mod slutspillet i kvindernes håndboldliga, Primo Tours Ligaen.

Med en sejr på 34-28 hjemme over Silkeborg-Voel avancerede det københavnske hold fra syvende- til tredjepladsen. De seks bedste går til slutspillet.

Samtidig sendte København torsdagens modstander ned på syvendepladsen i den meget tætte stilling.

København har 19 point, mens Silkeborg-Voel bliver på 17. Imellem dem ligger Team Esbjerg og Odense Håndbold med hver 18 point og Nykøbing Falster med 17. Alle de nævnte hold har spillet 15 kampe.

Første halvleg blev aldeles målrig, og særligt hjemmeholdet scorede nærmest efter behag.

Silkeborg-Voel fulgte godt med indtil 10-11 efter 17 minutter, men derfra trak københavnerne fra og skabte et forspring på tre-fire mål i halvlegens resterende del.

Ligaens suveræne topscorer, Trine Troelsen, gjorde sit til, at udeholdet kunne hænge på, men trods otte mål fra bagspilleren førte København 21-18 ved pausen.

Silkeborg-Voel kom aldrig nærmere, og det lignede en afgørelse, da København efter 42 minutter bragte sig foran 28-21.

Den unge landsholdsspiller Anne Cecilie de la Cour bidrog til Københavns sejr med ti mål, mens Trine Troelsen hos taberne sprællede forgæves med 12 træffere.