Målslugeren Junker laver lynscoring i japansk debut

Kasper Junker scorede i sidste sæson 27 gange for Bodø/Glimt, der vandt guld i Norge. Danskeren blev desuden ligatopscorer. (Arkivfoto) Foto: Fredrik Varfjell/Ritzau Scanpix

Sidste sæsons ligatopscorer i Norge, Kasper Junker, slog til efter otte minutter i Urawa Red Diamonds-debuten.

Kasper Junker fortsætter med at score mål efter skiftet fra norsk til japansk fodbold.

Natten til onsdag dansk tid debuterede den 27-årige angriber for sin nye klub, Urawa Red Diamonds, med en scoring efter otte minutter, da holdet mødte Kashiwa Reysol i en pokalkamp.

Junker modtog en bold i dybden på et kontraangreb og scorede, da han lagde kuglen ind med et skud ved den fjerneste stolpe.

Danskeren endte i sidste sæson som topscorer for Bodø/Glimt, der vandt det norske mesterskab.

På vejen mod guldet i Norge scorede Junker 27 gange, og med scoringen i Urawa-debuten blev hans igangværende målstime udvidet til nu at omfatte ti kampe.

Stillingen var fortsat 1-0, da Kasper Junker blev pillet ud efter 58 minutter, men det lykkedes ikke danskerens nye holdkammerater at forsvare føringen hele vejen til slut.

Værterne fra Kashiwa Reysol scorede tre gange i træk og bragte sig foran 3-1, før Urawa Red Diamonds med to mål i overtiden fik udlignet til 3-3.

Pokalturneringen i Japan er delt op i flere indledende grupper, og det er endnu ikke afgjort, om Urawa Red Diamonds kommer videre fra gruppefasen.