Mandfolkepræstation i Rækker Mølle

Der var aldrig spænding da Team Sydhavsøerne fredag aften spillede på udebane mod Rækker Mølle.

RÆKKER MØLLE, FOLKETIDENDE: Team Sydhavsøerne 1. divisionsmandskab har fundet en opskrift der virker. Det blev slået fast fredag aften i vestjyske Rækker Mølle.

Med en gedigen og moden holdpræstation var der reelt aldrig spænding om udfaldet for Klavs Bruun Jørgensens tropper, der dominerede kampen fra start til slut.

Lasse Hamann-Boeriths var tilbage på sin gamle hjemmebane, og han indledte med et par scoringer og satte taktstokken i et opgør, der havde masser af lyspunkter.

Især Oliver Larsen i målet havde en fremragende aften med hele 18 redninger, og nåede næsten op på de 20, han blev noteret for i samme hal i sidste sæson.

Gæsterne trak fra midtvejs i først halvleg med fire scoringer i træk, da Rækker Mølle i mangel af andre alternativer gik over til syv mod seksspil. De fik vestjyderne intet ud af, og i stedet kunne Team Sydhavsøerne trække fra til 14-7 og en halvlegsføring på 15-8.

Værterne kom ud til anden halvleg med fornyet optimisme, men blev stillet og roligt sat til vægs af et særdeles godt spillede TSØ-mandskab, der havde Alexander Nielsen som den helt store skarpretter.

Oliver Larsen fortsatte storspillet i målet samtidig med at minutter gik, og Rækker Mølle kom aldrig tættere på en fem scoringer.

I slutfasen var Team Sydhavsøerne så komfortable med fem og seksmålsføringer, at Klavs Bruun Jørgensen uden at ryste på hånden kunne give debut til ungtalenterne Mads Andersen og Simon Faurskov Jørgensen. Sidstnævnte kvitterede også med et enkelt mål fra højre fløj.

Tæt blev der aldrig. Dertil var Team Sydhavsøerne ganske enkelt et nummer for stærke og vandt fuldt fortjent med 31-25.

Lasse Hamann-Boeriths blev TSØ-topscorer med otte mål skarpt forfulgt af Alexander Nielsen med seks scoringer.

• To unge knægte fik debut på Team Sydhavsøernes bedste mandskab fredag aften i sejren mod Rækker Mølle. Fra venstre Mads Andersen og Simon Faurskov Jørgensen. Foto: Thomas Lærke Jensen