Marvin Pourié sikrer første Randers-sejr siden november

Efter ti ligakampe uden sejr fik Randers FC endelig alle pointene, da holdet fredag slog AC Horsens med 2-0.

To mål af tyske Marvin Pourié blev afgørende, da Randers FC med 2-0 over AC Horsens fredag aften hentede deres første sejr i Alka Superligaen siden november sidste år.

I en uskøn forestilling viste randrusianerne mere effektivitet foran mål, og det blev afgørende for udfaldet.

Med sejren tog Randers et stort skridt mod forbliven i landets bedste fodboldrække. Kronjyderne har nu 37 point, syv mere end netop AC Horsens, der er næstsidst i nedrykningsspillets pulje 1.

Horsens er to point efter OB på andenpladsen i puljen. Der resterer fire kampe.

Til fredagens kamp mod Horsens gav Randers startdebut til den blot 17-årige Marcus Mølvadgaard, der sammen med angrebsmakkeren Marvin Pourié skabte en del problemer for gæsternes defensiv i starten af opgøret.

I det hele taget satte Randers-spillerne deres modstandere under et tungt pres, og midt i første halvleg fik hjemmeholdet løn efter fortjeneste.

Viktor Lundberg tog sig en flot tur på venstrekanten, og hans sublime aflevering havnede hos Marvin Pourié, der sikkert gjorde det til 1-0 fra nært hold.

Det var den logiske udgang på en første halvleg, hvor gæsterne ikke havde en eneste afslutning på Randers-målet.

Horsens viste lidt mere offensivt initiativ efter pausen, hvor gæsterne arbejdede hårdt for at komme tilbage i opgøret.

Men det skabte omvendt bedre plads til Randers-kontraer, og det brændte flere gange på foran Steve Clark i gæsternes mål. I kampens døende minutter lukkede hjemmeholdet endegyldigt kampen.

Midt i det forventelige Horsens-pres blev indskiftede Andreas Bruhn sendt afsted, og helt alene med målmand Clark spillede han uselvisk Pourié helt blank. Tyskeren øgede til 2-0, kampens resultat.