Mourinho efter sent pointtab: Vi tog barnlige beslutninger

José Mourinho er langt fra tilfreds efter lørdagens pointtab mod Leicester. Foto: /ritzau/AP/Nick Potts

Manchester Uniteds manager, José Mourinho, savner modenhed hos sit mandskab efter sent pointtab mod Leicester.

Manchester United smed sejren i sidste sekund, da holdet lørdag aften var på besøg hos Leicester i Premier League.

Til trods for at United de sidste 20 minutter af opgøret var en mand i overtal, var det således Leicesters forsvarsspiller Harry Maguire, der dybt inde i overtiden kunne sende bolden i mål til slutresultatet 2-2.

Scoringen faldt, efter at United havde haft flere chancer for at udbygge sin føring. Og Manchester Uniteds portugisiske manager, José Mourinho, var efter kampen langt fra tilfreds med sit mandskab.

- Det er lige så slemt som et nederlag, siger José Mourinho.

- Nogle gange får man et point, og man siger o.k. og accepterer det, fordi det var svært at få et godt resultat.

- Men det var ikke tilfældet denne her gang. Det var en kamp, vi let skulle have vundet, lyder det fra United-manageren.

I anden halvleg havde Uniteds Jesse Lingard og Marcus Rashford begge store muligheder for at score til 3-1. Chancerne blev dog forspildt.

Og Mourinho efterlyser efter kampen modenhed hos sit mandskab.

- Nogle spillere tager barnlige beslutninger, og tid kan hjælpe dem til at blive modne og tage bedre beslutninger, siger han.

Da Leicesters tidligere FCK-spiller, Daniel Amartey, blev vist ud, valgte Mourinho at skifte Jesse Lingard ud og erstatte ham med Ander Herrera.

Umiddelbart en defensiv udskiftning, men lige lidt hjalp det altså.

- Vi manglede modenhed. Jeg kan ikke stoppe kampen midt i det hele og give spillerne en opsang.

- I de sidste to minutter skulle spillerne omstille sig og læse spillet. Det gjorde de ikke, og vi tog nogle barnlige beslutninger.

Manchester Uniteds naboer fra Manchester City vandt sit opgør lørdag komfortabelt med 4-0 hjemme over Bournemouth.

Lørdagens resultater betyder, at City nu fører Premier League med hele 13 point ned til United, der fortsat indtager andenpladsen.