NFC i totalt sammenbrud

Jordan Wilson blev udvist mod FC Roskilde. Foto: Claus Hansen

En frygtelig søndag eftermiddag i Roskilde

ROSKILDE, FOLKETIDENDE Nykøbing FC´s forsvarsmæssige problemer blev udstillet søndag eftermiddag mod bundholdet FC Roskilde, der vandt helt fortjent med 3-1.

Inden for det første kvarter havde de hurtige Roskilde-angribere afstraffet NFC's manglende hurtighed i bageste kæde to gange.

Først ved Younes Bakiz efter et hurtigt taget indkast, og bare fem minutter efter kunne Monday Bassey Etim i ensom majestæt løbe ned og passere Jannich Storch i NFC-målet, mens gæsterne forgæves appellerede for offside.

Ingenting fungerede for gæsterne, der var heldige med ikke at være yderligere bagud end 2-0 ved pausen.

Kort inde i anden halvleg modtog Roskildes Monday Bassey sit andet gule kort og dermed udvisning, men den livline det kunne og skulle have været, blev effektivt punkteret da Robert Daugaard Larsen løb kontra og scorede til 3-0 bare to minutter senere.

Som om der ikke var fortrædeligheder nok i forvejen fik Jordan Wilson med et kvarter igen sin anden advarsel og et tidligt bad med rødt kort. Hans anden i denne sæson.

Også Magnus Warming fik rødt kort ti minutter før tid for at sparke en Roskilde-spiller ned.

I overtiden lykkedes det indskiftede Mathias Kristensen at reducere til slutfacit 3-1.

Læs alt om kampen i Folketidendes sportstillæg mandag.