Annonce
Sport

NFH forlænger gerne med Mulle

Kristina "Mulle" Kristiansen har kontraktudløb med NFH efter denne sæson, men der er gensidig interesse for at forlænge samarbejdet. Foto: Ingrid Riis

Playmakeren har kontraktudløb efter denne sæson.

NYKØBING NFH kan måske se frem til store udskiftninger i spillertruppen efter denne håndboldsæson.

Hele ni spillere har kontraktudløb 30. juni 2022, og den sportslige ledelse med formand Ib. V. Pedersen og cheftræner Jakob Larsen i spidsen er så småt begyndt at kigge på kabalen frem mod næste sæson.

Helt centralt i puslespillet står playmaker og anfører Kristina "Mulle" Kristiansen, der er en af de ni spillere, der potentielt kan være fortid i NFH efter denne sæson. Hun blev hentet helt tilbage i 2015 af den daværende cheftræner Niels Aagesen.

Men står det til Ib V. Pedersen, så skal "Mulle" fortsætte i NFH.

- Vi vil meget gerne beholde "Mulle", og det håber og tror jeg også, at der er en god mulighed for. Vi har i hvert fald meddelt hendes agent, at vi er interesseret, og hun har da også selv givet udtryk for på direkte tv, at hun gerne vil fortsætte i NFH, siger Ib V. Pedersen og henviser til et interview Kristina "Mulle" Kristiansen gav til TV2 Sport før udekampen mod Herning-Ikast for tre uger siden.

Efter coronakrisen kigger NFH ind i en lidt anden økonomisk virkelighed, end da Kristina "Mulle" Kristiansen sidst forlængede sin aftale i 2018, men hun er villig til at slække på de økonomiske krav.

- Ja, selvfølgelig vil jeg det. Jeg vil gerne have, at det kan køre rundt, fordi jeg lever af håndbolden. Men hvis jeg skal gå ned i løn, er det sådan, det skal være. Jeg vil rigtig gerne blive i Nykøbing og håber, at vi finder en eller anden måde, at det kan løses på, siger hun til TV 2 Sport.

Vigtigt brand

Forlængelsen med den lille playmaker har absolut topprioritet hos Ib V. Pedersen.

- Både på og udenfor banen er "Mulle" ekstremt vigtig. Hun er et meget vigtigt brand for klubben udadtil, understreger formanden, der håber, at en aftale falder på plads inden for ganske kort tid.

- Når kontrakten med "Mulle" er på plads, går vi i gang med de næste, vi gerne vil forlænge med, fortæller Ib. V. Pedersen, der dog ikke vil sætte navne på hvem, der er de næste, der bliver kaldt til forhandlingsbordet.

De øvrige med kontraktudløb er Johanna Forsberg, Celine Lundbye Kristiansen, Emilie Steffensen, Sofie Flader, Nikita van der Vliet, Johanna Westberg, Cecilie Greve og Sofie Alnor.

Sidstnævnte har været skadet det seneste år, mens Johanna Westberg og Cecilie Greve kun forlængede med et enkelt år i foråret.

- Vi har en hel klar målsætning om at sammensætte et hold, der kan komme i slutspillet til den kommende sæson. Vi må erkende, at øknomien lige nu ikke er til at hamle op med de allerbedste klubber i Danmark, men i slutspillet, det skal vi, slår Ib V. Pedersen fast, og understreger samtidig, at man også kigger på eventuelle forstærkninger udefra.

- Det arbejde er i fuld gang, og vi sidder bestemt ikke med hænderne i skødet. Men vi skal have brikkerne til at falde på plads også økonomisk, før vi foretager os noget i det jeg vil kalde en løbende proces. Og som jeg hører det, er de andre klubber på vores niveau i den samme fase.

  • Kristina "Mulle" Kristiansen har kontraktudløb med NFH efter denne sæson, men der er gensidig interesse for at forlænge samarbejdet. Foto: Ingrid Riis
Annonce
Sport

NFH-semifinalemodstander fundet

Sport

Chok dagen efter semifinaleplads: NFH skal have ny træner i 2025

Annonce
Annonce
Guldborgsund

Mark O. Madsen overrasker: Går ind i politik

Lolland

Milliondyrt vartegn: Nu er vinderne fundet

Dølle

Unge Dølle-veteraner: Der er nok mange, der pjækker fredag

Indland

Messerschmidt måtte aflyse 1. maj-møde på grund af sikkerhed

Dølle

Kondomer, bolcher og slikkepinde i lange baner

112

Fik slag i hovedet på marken

Dølle

Så er vi i gang: Gobs fyrede op under festen i Markedsteltet

112

Hurtigt personale fik slukket brand

Guldborgsund

René fordobler overskuddet

Indland

86.000 danskere er afhængige

Lolland

50.000 træer og buske plantes: Ny skov indvies

Guldborgsund

Helt vildt: Lokal forestilling nomineret til landets største teaterpris

Dølle

Harske Hubbi går efter Dølle-rekord

112

Snuppet med stor mængde narko: Skjult i hemmelige rum i bilen

Sport

NFH-semifinalemodstander fundet

Annonce
Annonce
Guldborgsund

Chok, chok, chok fra Vestlolland

Politik

Dansk minister afbryder 1. maj-tale

Indland

Ung kvinde løsladt i mørklagt terrorsag

Guldborgsund

Kampfly spottet over Falster: Her er forklaringen

Maribo

Var selv med til at lukke dem: Nu var han med til åbningen af en ny

Guldborgsund

Fagforeninger på 1. maj: Vi drukner i vores egen succes

Lolland

Utæt pakning stopper færge