NFH smider semifinaledrømmen i Aarhus

Tæt slutspilsdrama endte i et snævert nederlag.

AARHUS, FOLKETIDENDE NFH har sat semifinaledrømmen på standby efter at det tirsdag aften blev til et nederlag på 26-28 til Aarhus United.

Et selvforskyldt et af slagsen for NFH, der midt i første halvleg førte 12-6 og havde fuldstændig styr på løjerne.

Et målvogterbytte i Aarhus Uniteds mål blev dog afgørende da Martina Thörn blev afløst af Nora Persson, der sendte chokbølger gennem NFH's angrebsspil, der stivnede fuldstændog og kun to gange scorede gæsterne i det sidste kvarter af første halvleg.

Det var dog nok til at føre med et enkelt mål ved pausen, hvor stillingen var 13-14.

Man anede dog hvor det bar hen, for angrebsspillet blev ikke bedre og Aarhus United kunne trække fra til 20-17.

NFH gav dog ikke op og kom tilbage i opgøret og fik også bragt sig foran med 24-23, men så trak Nora Persson gardinet ned i Aarhus-målet.

Både Johanna Westberg, Sofie Olsen og Nikita van der Vliet brændte i slutfasen og så kunne Aarhus United trække fra til 27-25. Selvom NFH fik reduceret til 27-26 var hjemmeholdet smartere og scorede i sidste sekund ved Mathilde Neesgaard til slutfacit 28-26.

Med nederlaget er DM-semifinalen lige pludselig meget langt væk for NFH, der skal bruge tre sejre i de tre sidste opgør for at have en realistisk mulighed.

Læs mere om dramaet i Folketidende onsdag.