Nielsens første sæsonmål giver Detroit sjælden sejr i Boston

Frans Nielsen var afgørende, da Detroit Red Wings for første gang siden 2013 vandt ude over Boston i NHL.

Frans Nielsen fik endelig hul på målbylden, da hans hold Detroit Red Wings natten til søndag gæstede Boston Bruins i verdens bedste ishockeyliga, NHL.

Og danskerens første sæsonmål skulle vise sig at blive meget afgørende i kampen, der endte 4-2 til Detroit.

Nielsen scorede nemlig til stillingen 3-2. Det var også stillingen indtil 30 sekunder før slutsirenen, hvor Detroit kunne sende pucken i et tomt mål, fordi Boston havde udskiftet målmanden.

Det var ellers hjemmeholdet, der kom bedst fra start. David Backes kunne således bringe Boston foran få sekunder før første periodes udløb.

Detroit kæmpede sig dog tilbage i opgøret og kunne med to scoringer i anden periode bringe sig foran.

Hjemmeholdet udnyttede et powerplay fem minutter inde i tredje periode til at få udlignet på en scoring af Ryan Donato.

Dernæst var det Frans Nielsens tur til at komme i fokus. 11 minutter inde i perioden sendte Danny DeKeyser et slagskud mod mål.

Her lykkedes det Frans Nielsen, der stod i skudlinjen, at dirigere pucken uden om Bostons målmand.

Boston lod i kampens sidste sekunder målmanden udskifte med en ekstra angriber i et forsøg på at få udlignet.

Det lykkedes dog ikke, og Gustav Nyquist kunne i stedet cementere Detroits sejr ved at score i et tomt mål med 30 sekunder tilbage af opgøret.

Sidste gang, Detroit vandt over Boston på udebane, var 14. oktober 2013.