Nordjyske sejre skaber større hul i ishockeytoppen

Rungsted, Frederikshavn og Aalborg har revet sig løs i toppen af Metal Ligaen i ishockey.

Nordjyske sejre til Frederikshavn og Aalborg skabte fredag aften yderligere løsrivelse i toppen af Metal Ligaen i ishockey.

Samtidig med at Frederikshavn slog Hvidovre med 3-0, og Aalborg knuste Rødovre med 5-0, vandt nemlig også topholdet, Rungsted.

Rungsted var på besøg hos Sønderjyske og sejrede 2-1 efter overtid.

Jordan Pietrus scorede hjemmeholdets føringsmål efter 12 minutter af første periode, før Rasmus Thykjær Andersson udlignede midtvejs i tredje periode.

I den forlængede spilletid afgjorde Mattias Persson slaget til gæsternes fordel.

Dermed har Rungsted, Frederikshavn og Aalborg henholdsvis 26, 23 og 22 point efter 11 kampe.

Sønderjyske og Herlev ligger på mellemhånd med 16 point, før de nederste fem hold følger med 13 point og færre.

Blandt dem ligger Rødovre, som allerede efter første periode i besøget hos den forsvarende mester, Aalborg Pirates, var bagud 0-3.

Samme cifre førte Frederikshavn med efter to perioder hjemme mod Hvidovre, som ellers fik registreret flest skud mod mål af de to hold i kampen.

Bundproppen, Odense Bulldogs, tabte hjemme med 1-4 til Esbjerg og har kun samlet ni point sammen.

Herning, som vandt sølv i den forgangne sæson, har kun gjort det marginalt bedre. Ti point lyder sæsontotalen efter fredagens 3-5-nederlag ude mod Herlev.

Efter enorm skuffelse: - Det bliver en hård omgang

Claus Jensen rørt efter sejr: - Spillerne fortjener det så meget