Oliver Bjorkstrand laver assist i målorgie i NHL

Ryan Nugent-Hopkins (93) fra Edmonton Oilers jubler med sine holdkammerater efter sin scoring i anden periode mod Washington Capitals, der tabte 1-4 til det canadiske hold. Foto: Perry Nelson/Ritzau Scanpix

Columbus Blue Jackets vandt 7-4 i St. Louis, mens Lars Eller og Stanley Cup-mestrene tabte i Canada.

Columbus Blue Jackets med danskeren Oliver Bjorkstrand var bagud med to mål i udekampen mod St. Louis Blues i den nordamerikanske ishockeyliga NHL, men alligevel lykkedes det holdet at vinde kampen med 7-4 natten til fredag dansk tid.

Første periode sluttede 2-1 til St. Louis, men efter to minutters spil af anden periode fik Anthony Duclair udlignet til 2-2 på et oplæg fra Oliver Bjorkstrand. Columbus vandt perioden 3-1 og tredje periode endte med samme cifre.

Ud over sin assist havde Bjorkstrand et enkelt skud på mål i de godt ti minutter, han fik på isen.

Efter ni kampe har Columbus fem sejre og fire nederlag. De ti point rækker til en midterplacering i Eastern Conference.

Toronto Maple Leafs med Frederik Andersen som førstevalg i målet fører konferencen med 14 point efter en 4-2-sejr natten til torsdag dansk tid.

Lars Eller og det forsvarende mesterhold, Washington Capitals, løb ind i en øretæve på 1-4 i Canada mod Edmonton Oilers.

Eller var med næsten 19 minutters spilletid en af de mest benyttede hos Washington. Danskeren havde to skud på mål. Washington har som Columbus også ti point i Eastern Conference.

• NHL: Washington Capitals at Edmonton Oilers