Ronaldo-løse Juventus smider point i Lecce

Paulo Dybala scorede sit tredje mål i to kampe, da han på straffespark bragte Juventus foran ude mod Lecce. Foto: Alberto Pizzoli/Ritzau Scanpix

To straffespark skabte målene, da Serie A's tophold måtte nøjes med 1-1 mod oprykkeren Lecce.

For blot anden gang i sæsonen smed Juventus point i Serie A, da topholdet uden Ronaldo i truppen lørdag kun fik 1-1 med hjem fra Lecce.

Begge kampens mål blev scoret på straffespark.

Først var gæsternes Paulo Dybala sikker, men seks minutter senere udlignede Marco Mancosu fra 11-meterpletten. Det skete i det 56. minut.

Juventus prøvede at finde vej til et sejrsmål og dermed endnu en smal sejr i rækken af ikke alt for imponerende resultater, men oprykkeren forsvarede sig godt og hentede dermed det ottende point for ni kampe.

I slutningen af kampen stødte Juventus-angriber Gonzalo Higuain sammen med Lecces målmand og fik en albue i hovedet. Argentineren spillede kampen færdig, men er efter kampen blevet kørt på hospitalet, skriver flere italienske medier.

Det er uvist, hvor alvorlig Higuains skade er.

Juventus topper stadig rækken, nu med 23 point hvilket er et mere end Inter, der lørdag missede muligheden for at overtage førstepladsen, da det hjemme blev 2-2 mod Parma, der var uden en skadet Andreas Cornelius.

Ronaldo var ikke med i Juventus-truppen lørdag, fordi han blev sparet af cheftræner Maurizio Sarri.

I Serie A har Juventus i de seneste syv kampe spillet 1-1, 0-0, fire gange 2-1 og en enkelt gang 2-0.

Også i Champions League-kampen hjemme mod Lokomotiv Moskva forleden gik det mod pointtab, da Paulo Dybala med to sene scoringer vendte 0-1 til 2-1.

Senere lørdag var der opmuntring til Genoa, som vandt i Serie A efter seks ligakampe uden sejr.

Genoa slog hjemme Brescia med Peter Ankersen, Lukas Lerager og Lasse Schöne i startopstillingen.

Ankersen fik et gult kort og spillede hele kampen, ligesom Schöne gjorde det.

Lukas Lerager blev skiftet ud efter en time, da Genoa var bagud 0-1.

Ind kom rutinerede Goran Pandev, og angriberen scorede det sidste mål, da Genoa på under et kvarter vendte det hele til en 3-1-sejr.

Genoa har otte point lige over nedrykningsstregen.