Sløsede Liverpool taber til kvikke Arsenal

Jürgen Klopp kunne måbende se sit hold lave to fejlafleveringer, der begge førte til Arsenal-mål i første halvleg. Foto: Shaun Botterill/Reuters

Liverpool bidrog til begge Arsenals mål, da London-klubben slog mestrene 2-1.

Der stod Liverpool på det meste, da holdet mødte Arsenal i Premier League onsdag.

Alligevel vandt Arsenal 2-1 takket være to store fejl af mestrene i første halvleg.

Sejren, der var Arsenals første over Liverpool siden april 2015, sender London-klubben op på niendepladsen i tabellen med tre point op til Wolverhampton på den sidste plads, der giver direkte adgang til Europa League-gruppespillet i næste sæson.

Sadio Mané gjorde det til 1-0, da han efter 20 minutter prikkede bolden i mål efter et flot opspil.

Arsenal fik dog udlignet ti minutter efter.

Her kiksede den ellers bundsolide Liverpool-stopper Virgil van Dijk en aflevering til Fabinho tæt på eget mål, som blev opsnappet af Alexandre Lacazette. Franskmanden trak køligt udenom målmand Alisson og scorede sikkert.

2-1-målet blev til med en lignende opskrift.

Denne gang forsøgte Alisson sig med en aflevering. Igen var Lacazette på pletten og opsnappede bolden, som denne gang blev sendt ind i feltet til Reiss Nelson, som hurtigt sparkede Arsenal i front.

I anden halvleg sad gæsterne tungt på bolden, og der var bud efter en udligning, men den kom aldrig.

Mens det ikke blev til en sejr onsdag, så kan Liverpool glæde sig til at få Premier League-pokalen næste weekend.

Onsdag blev det meldt ud, at holdet får overrakt beviset på mesterskabet på den legendariske tribune The Kop på hjemmebanen Anfield efter sæsonens sidste kamp mod Chelsea 22. juli.

Tidligere Liverpool-spiller og -manager Kenny Dalglish vil overrække medaljerne til Jürgen Klopp og co. Dalglish stod i spidsen for holdet, da det senest vandt det engelske mesterskab i 1990.