Team Sydhavsøerne tæt på den helt store gevinst

Lollikkerne havde længe HC Midtjylland i tovene, men kunne ikke score i de sidste otte minutter.

HERNING: Pokkers også, må Team Sydhavsøerne tænke hele vejen hjem fra Herning efter dagens udekamp mod HC Midtjylland i håndboldens 1. division.

Efter en skidt start hvor Team Sydhavsøerne kom bagud med 7-2 og lignede en sikker taber, fik gæsterne langt bedre styr på begivenhederne og med seks mål i træk, kunne Team Sydhavsøerne bringe sig foran med 12-10 med fire minutter til pause.

En halvlegsføring på et enkelt mål ved pausen ved stilingen 14-15 var et godt udgangspunkt for anden halvleg for Team Sydhavsøerne, der også kom fint ud og havde teten.

Ved stillingen 20-20 efter elleve minutters spil af anden halvleg måtte Lasse Højgaard udgå med en skade, da han blev kantet af Rasmus Madsen, der fik en udvisning, men i Sydhavs-lejren ville man gerne have haft en strengere straf til Midtjylland-spilleren.

Lasse Højgaard var storspillende, så det var en kæmpe bet at han ikke kunne spille mere.

Men Team Sydhavsøerne kom alligevel foran med 22-25, og det lignede en udesejr.

Desværre var de sidste ti minutter ikke med gæsterne, der gik scoringsmæssigt i stå, og Oskar Hares mål til 26-27 med otte minutter tilbage blev lollikkernes sidste.

HC Midtjylland havde dog også store problemer med at få bolden i kassen, og det var spændende helt slut.  Rasmus Madsen scorede for hjemmeholdet til 28-27, og efterfølgende brændte Pauli Mittun muligheden, der kunne have givet Team Sydhavsøerne et point i slutfasen, men lollikkerne måtte meget slukørede forlade Sportscenter Herning uden point.

• Oskar Hare scorede til 26-27 otte minutter før tid. Det blev desværre det sidste mål for Team Sydhavsøerne, der tabte med mindst mulig margin til HC Midtjylland. Foto: Kim Nielsen, Konceptlab
NFH i DM-finalen

Spændt formand inden håndbold-braget: - Det vil være det største

Er Esbjergs skadede stjerner klar til finalebraget mod NFH? Her er trænerens svar