TTH's nedtur fortsætter efter usædvanligt trænerbytte

Nikolaj Markussen og TTH Holstebro risikerer for andet år i træk at misse slutspillet. (Arkivfoto). Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix
Holdets to trænere har byttet plads og funktion, men resultaterne halter stadig i TTH Holstebro.

TTH Holstebros tilsyneladende sikre slutspilsplads i mændenes håndboldliga er efterhånden i alvorlig fare.

Heller ikke et usædvanligt jobbytte på trænerbænken kunne sparke gang i det hårdt pressede hold, der onsdag aften tabte 30-33 på udebane til Sønderjyske.

De seneste syv kampe har kun indbragt TTH det ene point, man hentede i en skuffende uafgjort kamp hjemme mod bundproppen HC Midtjylland.

Truslen om at misse slutspillet for andet år i træk fik i sidste weekend klubledelsen til at lade træner og assistent bytte plads i hierarkiet.

Men den nye chef, Halldor Sigfusson, fik ikke den håbede succesoplevelse i første hug.

Tværtimod var gæsterne på hælene fra start foran et larmende publikum i Sønderborg, hvor hjemmeholdet spillede for at holde liv i håbet om at presse sig ind i slutspillet fra baghjul.

Der manglede konsekvens og effektivitet i TTH's angrebsspil, og ved pausen var Sønderjyske komfortabelt foran med 16-11.

Det lykkedes dog Sigfusson at få pustet nyt mod ind i sine spillere i pausen. TTH-spillerne kom topmotiverede ud til anden omgang og fik med to hurtige reduceringer tændt et håb.

Nordmanden Sander Heieren indledte med et par redninger, og midtvejs i halvlegen var Sønderjyskes forspring nede på to mål.

Hjemmeholdet holdt dog nerverne i ro, scorede når det var nødvendigt og holdt hele tiden TTH på afstand.

De to hold mangler fire kampe i gruppespillet.

Med onsdagens sejr er Sønderjyske kun to point efter TTH Holstebro, der ligger side om side med Ribe-Esbjerg omkring slutspilsstregen.