Ung Juventus-lejesvend dukker konkurrent i toppen

Atalantas 22-årige forsvarsspiller Mattia Caldara (til højre) blev helten med to mål i sejren over Napoli i Serie A. Arkivfoto. Foto: AP/Paolo Magni

To mål af midtstopperen Mattia Caldara sikrede Atalanta tre overraskende point i udekampen mod Napoli.

Juventus har sat kursen mod endnu en Serie A-titel, og lørdag sørgede en af klubbens udlejede spillere for at skabe endnu mere luft i toppen til de regerende mestre fra Torino.

Napoli er nummer tre i ligatabellen, men holdet tabte overraskende 0-2 hjemme til Atalanta.

Begge scoringer blev sat ind af Mattia Caldara, som er en 22-årig forsvarsspiller, der er udlejet fra Juventus.

Efter en halv times spil bragte Caldara sig første gang på måltavlen, og med 20 minutter igen flugtede han sin anden og kampens sidste scoring i nettet.

Sejren blev ikke mindre imponerende af, at gæsterne spillede de sidste 23 minutter med ti mand efter en udvisning.

Napoli er det mest scorende hold i Serie A i denne sæson, men trods tre gange så mange skudforsøg som Atalanta i kampen lykkedes det ikke napolitanerne at score.

Napoli er fortsat nummer tre i Serie A, men holdet har nu kun tre point ned til netop Atalanta, der avancerer til fjerdepladsen.

Samtidig kan AS Roma og Juventus rykke henholdsvis fem og 12 point fri af Napoli, hvis begge hold vinder deres respektive kampe i denne spillerunde.

7. marts skal Napoli desuden forsøge at vende 1-3 til samlet sejr på hjemmebane i Champions League-ottendedelsfinalen mod Real Madrid.