Annonce
Ugeavisen Guldborgsund

Rabat på 35.000 kroner i hele april

Bruno og Christian Larsen præsenterer her Peugeot E-2008 GT 136. De to har arbejdet sammen i syv år, men nu stopper Christian i bilhuset i Sakskøbing. FOTO: Manfred Sørensen
Peugeot E-2008 GT 136 fås for 299.900 inklusiv en ladestander fra Clever.

BILCENTRUM: Førpris 334.990 kroner. Nuværende pris 299.990 kroner - altså en besparelse på hele 35.000 kroner. Sådan lyder tilbuddet hos Peugeot-forhandler Clausen & Larsen i Sakskøbing.

Der er tale om den populære SUV Peugeot 2008, men her i en fuld elektrisk udgave, nemlig Peugeot E-2008 GT 136. Og udover rabatten på de 35.000 er prisen også inklusiv en ladestander fra Clever.

Peugeot E-2008 GT 136 er udstyret med et 50 kWh stort batteri og bilen har en ydelse på 136 hestekræfter. På en fuld opladning, der tager fem timer, kan bilen nå op på 340 kilometer. Kan man derimod nøjes med en 80 procents opladning kan dette gøres på en halv time.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Bilen, der blot koster 370 kroner i grøn afgift, har i bedste Peugeot-stil et stilskabende design, et innovativt Peugeot i-Cockpit® 3D og en bred vifte af avancerede teknologier.  Og ikke mindst er køreoplevelsen præget af kvalitet og komfort.

Bilen har nemlig en lang udstyrsliste, når det gælder både indvendigt og udvendigt udstyr samt især sikkerhed. Her kan blandt andet fremhæves LED kørelys, el-sidespejle med varme, der er automatisk sammenklappelige.

Der er elektrisk åbning inklusiv solafskærmning, forhøjet instrumentpanel, central touchskærm, kompakt multifunktionslæderrat, blindvinkelassistent, skiltegenkendelse, der via kamera i forruden registrerer fartskilte, fuld stop, indkørsel forbudt og overhalingsforbud.

Og så er der også Driver Assistance Pack+ inklusiv adaptiv fartpilot samt stop & go, og aktiv vejbaneassistent, ligesom der er parkeringssensor for og bag plus 180 graders bakkamera.  Også lyden er bare i top ned et Peugeot lydsystem  med seks højttalere.

En anden lækker detalje indvendigt er ambientebeslysning, der betyder LED belysning, lysintensitet og valg mellem otte farver, der kan konfigureres via infotainmentsystemet.

- Man kan også vælge GT Sky-udgaven, så får man for 10.000 kroner mere, et panoramasoltag med elektrisk åbning inklusiv solafskærmning. Men hele tilbuddet gælder kun resten af april, gør bilrådgiver Christian Larsen opmærksom på.

Christian stopper

Christian Larsen stopper nu efter syv år i bilhuset på Industrivej. Heraf var han de første fem år bosat i Sakskøbing, men har nu i to år boet sammen med sin familie i Nordsjælland.

- Det er mange kilometer og timer at bruge på vejene daglig til og fra arbejde, og på sigt er det jo heller ikke foreneligt med familielivet, fortæller Christian Larsen, der også er af den opfattelse, at det er bedst at være en del af lokalsamfundet, når man arbejder i et bilhus.

- Men det har været nogle supergode år her i Sakskøbing og det har været en særdeles svær beslutning at skulle træffe, lyder det fra Christian Larsen, der fortsætter i bilbranchen tæt på hjemmet.

Og indehaver Bruno Larsen er helt på bølgelængde med sin søn.

- Jeg forstår godt Christian. Familien kommer naturligvis først og sammenholdt med de mange timer i transport er det en god beslutning. Det har været en været en fornøjelse at arbejde sammen med Christian, understreger Bruno Larsen.  • Bruno og Christian Larsen præsenterer her Peugeot E-2008 GT 136. De to har arbejdet sammen i syv år, men nu stopper Christian i bilhuset i Sakskøbing. FOTO: Manfred Sørensen
Annonce
Annonce
Annonce
112

Direktør efter dødsulykke: - Det er frygteligt

Guldborgsund

Knallertkører dræbt i ulykke: Nu har retten talt

Guldborgsund

- Det er en prøveballon, mener Dølle-formand

Indland

Dansk Erhverv: Vi genopbygger Børsen uanset hvad

112

Dødsulykke i Nakskov: 32-årig klemt mellem to gravemaskiner

Dølle

Snart går det løs: Hjælp os med dine vildeste Dølle-minder!

Lolland-Falster

Efter kæmpe-brand: Nu hænger den i en tynd tråd

Guldborgsund

Milliondyr havne-plan: Programlederen forlader sin stilling

Indland

Se videoen: Ikonisk bygning i København er i flammer

Indland

Kæmpe uro i Venstre på Langeland: Fire ud af fem medlemmer skrider

Guldborgsund

Rosa fra Lolland så Børsen-spiret falde: - Det er helt vanvittigt

Udland

Knivstikkeri i kirke i Sydney betragtes som terror

Lokal nyt

Over 100 fartdjævle blitzet: Særligt én kørte alt, alt for stærkt i Nakskov

Femern

Danmarkshistorie: Har udgravet 15 millioner kubikmeter jord, sten og sand

Lolland

Slog lokofører flere gange i ansigtet og ragede på kvinde

112

Kørte 135 km/t i 80-zone

Annoncørbetalt indhold

Suveræne SUV’er til skarpe priser

Annonce
Annonce
Guldborgsund

Casper kæmper for nedrivningstruet vandtårn

Renovation

Gem dem til genbrug: Kan hjælpe børn og unge

Politik

Polen vil samarbejde med Danmark om styrket forsvarsindustri

Indland

87 procent stemte ja til offentlig overenskomst

Guldborgsund

Dølle-beslutning vakte ramaskrig: - Føj for s....

Vejr

En uge med blandet vejr: Forårsvarmen holder sig væk

Lolland

Kurt standsede bilen og skyndte sig ud: - Hernede går vi meget op i storken