Annonce
Ugeavisen Lolland

Nye kunder vælter ind hos Louis Nielsen

Enor Mujkanovic er glad for et koncept, hvor der er en øvre grænse på priserne - Selv Hugo Boss og andre mærker må ikke koste mere end 1895 for et stel. Foto: Daniel Brøns
Ejerne bag Louis Nielsen i Nakskov og Nykøbing kan for tiden glæde sig over, at butikken i Nakskov er fyldt fem år og er ombygget og blevet en stor succes. Og det skyldes bestemt ikke kun priserne.

NAKSKOV/NYKØBING: Når Enor Mujkanovic og hans partnere Anders Kurtzmann og Ane Skytte arbejder i Louis Nielsen i Nakskov eller Nykøbing, så føler de sig alle som en del af et koncept, som de i høj grad holder af. Det fortæller Enor Mujkanovic, der i mange år har været i optikbranchen, og de senere år har været medejer af butikkerne på Lolland-Falster.

- Vi har helt sikkert en forretning, der taler til flere og flere, fordi vi kombinerer lav pris med høj service og kvalitet. Alene denne sommer har vi i Nakskov fået 55 procent flere kunder ind til synstest, og i de seneste tre år er dette tal steget med hele 28 procent, så du kan roligt skrive, at det går godt, siger butikschefen.

Øjenlægen er med

- For mig er det utroligt vigtigt, at vi er med til at sikre danskernes øjensundhed, og her er vi helt i top med det allermest avancerede udstyr til måling af sundhedsdata såsom trykket i øjet og præcise billeder af nethinden. Og ser vi den mindste afvigelse, så samarbejder vi med et netværk af øjenlæger, der kan rådgive patienten ud fra vores billeder, siger Enor Mujkanovic, der desuden oplyser, at der er et loft på priserne, som de ikke afviger.

- Man får brillestel fra 195 kroner og op til 1895 kroner for vores designerstel, men så vil vi ikke gå højere. For vi vil have et produkt, hvor alle kan være med, uden at gå på kompromis med kvaliteten forklarer han og tilføjer, at de lave priser er gjort mulige, fordi Louis Nielsen har sin egen forsyningskæde og produktion af briller og dermed ikke er afhængig af tredjepartspriser.

- Vi er stolte af at både stel og optik er fra førende producenter, så kvaliteten er i top, understreger han.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Moderne indkøbsoplevelse

År for år er der kommet flere kunder – og faktisk så mange, at butikken i dag er mere end fuldt levedygtig, siger han og tilføjer, at der stilles en del krav til en butik, hvis den skal være med i samarbejdet.

- Hvert femte år skal alt fuldstændig nyrenoveres. Det er besluttet, fordi vi til hver en tid vil give en god og inspirerende oplevelse. Jeg mener faktisk, at vi giver en bedre oplevelse end mange andre, siger han og peger på, at man hos Louis Nielsen har adskilt optikerne og optikerassistenter, så optikerne udelukkende kan fokusere på synstest med sundhedstjek, mens rådgiverne kan fokusere på mode og tilpasning af stel.

- Det føler kunderne sig godt hjulpet af – og så bliver alle hele tiden dygtigere til deres eget speciale, siger butikschefen, der synes, at de gør det fantastisk i denne del af Louis Nielsen.

- Faktisk vandt vi ”årets partnerskab” i kæden sidste gang, den blev uddelt, siger han og tilføjer, at den store succes godt kan betyde forandringer på sigt.

- Nakskov-butikken kan godt klare sig i de nuværende rammer, men fortsætter væksten, skal der ske noget – måske flytter vi ved næste ombygning om fem år til andre lokaler, siger han.

  • Enor Mujkanovic er glad for et koncept, hvor der er en øvre grænse på priserne - Selv Hugo Boss og andre mærker må ikke koste mere end 1895 for et stel. Foto: Daniel Brøns
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Lollik får kæmpejob i FC København

Vejret

Opjusterer varsel om kraftig regn: Op til 50 millimeter på seks timer

Lokal nyt

Se billederne: Fodboldfest i Nykøbing og Nakskov

Indland

SSI registrerer årets første TBE-tilfælde i Danmark

Guldborgsund

Sparebehov i kommune kan være mindre end ventet

Guldborgsund

De livreddende øjne vender tilbage til stranden

Lolland

Nyt erhvervsområde har kæmpe potentiale

Guldborgsund

Tilfreds citychef: - Vi har skabt en tradition

112

12 personer fængslet i sag om sydsjællandsk narkonetværk

Vejret

DMI lover tør sankthansaften med gode solchancer

Guldborgsund

Scandlines-ros til regeringen: - Det er en klog beslutning

Lolland

Nu skal det undersøges: Skal der ligge et CO2-lager på Lolland?

Guldborgsund

Folkefest på Torvet, da Danmark fik endnu et EM-point

Lolland

Lang kø, da ny sportsforretning slog dørene op

112

Slagteriansat er sigtet for at dræbe kollega på arbejdspladsen

Annonce
Annonce
112

Bil brød i brand på motorvejen: Nu er der nyt

112

Bandidos-rockere anholdt: Politiet afslører stort kokainnetværk

Udland

Skuespiller Donald Sutherland er død

Sport

Danmark spillede uafgjort igen

Vejret

Åh nej! Risiko for skybrud over LF

Sport

Visma melder motiveret Vingegaard klar til Tour-forsvar

Lolland

Lolland helt i top med handicaphjælp