cookie-og-privatlivspolitik

2

Billeder


Foto: Claus Hansen

112

Drabsforsøgs-sigtede varetægtsfængslet

To mænd og en kvinde, som alle er sigtet for at forsøge at kvæle en mand med snørebånd, blev tirsdag fængslet. De nægter sig skyldige.
23. november 2021 kl. 17:00 Af Bjarne Arildsen og Jakob Poulsen

Det er bror og søster og en anden mand, som i går blev anholdt i en sag om drabsforsøg mod en mand i Nakskov.

Det kom frem under et grundlovsforhør, som tirsdag middag blev holdt ved Retten i Nykøbing. Her blev de alle tre varetægtsfængslet frem til 20. december.

De nægter sig alle skyldige, og kun to af de tre ønskede at udtale sig i retten, fortæller senioranklager Anne Marie Fink fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. De to, der ønskede at udtale sig, kærede i øvrigt varetægtsfængslingen til Østre Landsret.

Første del af grundlovsforhøret var åbent, og her blev de tre, der er 48 (kvinden), 39 og 59 år, sigtet for at have forsøgt at kvæle deres offer - en 40-årig mand - med snørebånd og andet, som der blev sagt i retten.

Som nævnt nægtede alle tre sig skyldige, og de havde travlt med at kommentere på både det ene og det andet. Dommer Brit Frimann måtte flere gange dæmpe dem ned.

Annonce

Advokat Mai Wandrup var forsvarer for alle tre, men kvinden, der er 48, forlangte at få en anden forsvarer, nemlig Michael Juul Eriksen, som hun har talt med.

Anklager Anne Marie Fink begærede dørlukning af hensyn til, at efterforskningen var på et tidligt stadium, og det gik retten med til.

Desuden ville den 48-årige kvinde have nedlagt et navneforbud, fordi hun, som hun sagde, tidligere er blevet hængt ud i en anden sag.

Folketidende protesterede, men retten fulgte kvindens begæring.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

AF: CHRIS MCKAY

Aftenskole ånder lettet op.… 15. november 2021 kl. 15.06

AF: MICHAEL SKOVBON

Er der en voksen til stede??? 15. november 2021 kl. 13.37

Annonce

ANNONCE