cookie-og-privatlivspolitik
Arkivfoto
Foto: Anders Knudsen

112

Genåbnet natteliv giver travlhed

Bylivet er genåbnet efter over et års nedlukning, og det begynder lige så stille at kunne ses på politiets døgnrapporter.
04. oktober 2021 kl. 11:37 Af Margit Olsen og Andreas Johansen

Lørdag kort før midnat råbte en 23-årig mand "pansersvin" efter en patrulje på Brovejen i Nykøbing nær de beværtninger, der ligger på stedet. Det resulterede i en sigtelse mod den unge mand.

Da klokken så havde passeret midnat, og lørdag blev til søndag, nærmere bestemt kort før klokken fem søndag morgen, slog en 52-årig mand på samme lokation en 40-årig kvinde med knyttet hånd i ansigtet. Dette resulterede i en sigtelse om vold.

Få minutter før denne hændelse fandt sted, nemlig klokken 4.30 søndag morgen, var der meldinger om endnu et kriminelt forhold på stedet. Her havde en kvinde modtaget knytnæveslag mod ansigtet fra en endnu ikke sigtet gerningsmand. Politiet oplyser, det leder efter den formodede gerningsmand.

En 18-årig mand fra Vordingborg blev natten til lørdag anholdt i Nykøbing. Det skete, efter at han forsøgte at stikke af, da han så en politipatrulje på Banegårdspladsen, og naturligt nok standsede politiet ham for at sikre, at alt var i orden. Da betjentene spurgte efter hans navn, afviste han at oplyse det, og han gav betjentene flere uskønne betegnelser i den forbindelse. Han blev taget med til politistationen, og her kom hans identitet for en dag. Han blev sigtet for overtrædelse af retsplejeloven og ordensbekendtgørelsen, og han blev løsladt igen efter endt afhøring.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: KIM EGELUND

Bevidst brud af lokalplanen . 22. oktober 2021 kl. 10.21

AF: BOB NIELSEN

Uanstændig magtfuldkommenhed. 22. oktober 2021 kl. 08.09

AF: LINDA SOMMER

Historien bag ”Kultur på recept” 22. oktober 2021 kl. 06.37

AF: TOM AHLQVIST

Helhedsplaner og disses proces. 18. oktober 2021 kl. 13.10

AF: JOHN WENNERWALD

Vi kan mere 17. oktober 2021 kl. 22.02

AF: KIM EGELUND

Derfor er det vigtigt at… 16. oktober 2021 kl. 11.10

Annonce

ANNONCE