cookie-og-privatlivspolitik

Debat

kommune smider rund med penge, de ikke har

er der nogle fornuftige borgere som kan forstå hele dette cirkus, der skal investeres 150 mill. til en skole, der skal anlægges ø udenfor Gedser, torvet skal have ny arkitekt ide, samme øen foran Sundby center, der skal være plads til nye renseanlæg, skulle ikke undre mig at alle kommunaldirektøren skulle have lønforhøjelse (og af denne slags har vi mange) OK, så skal der nedskæres på borgernes sociale ydelser m.m.
25. februar 2019 kl. 09:00 Af martin wouters

jeg har spurgt flere gange hvor meget alt dette har kostet til d.d. når de selv siger at den sidste sag har været 1 år undervejs, man har rejst til Holland og mere, meningen har hørt alarmklokke fra borgerne. har man spillet i lotto eller har man beregnet for meget til kommunale ydelser, pengene som helst skulle blive i borgernes lommer eller.... har man glemt demokratiet her i landet hvor dette er borgerne som vælger kommunalpolitikere (uden interne aftaler) til at varetager deres interessen på bedste måde. Hvad med at holder alle fødder på jorden og sørge for at tiltrængte sager ordnes, vi er et yderområde UDEN alt for mange arbejdspladser og derfor er det et områder som stille dø når man ikke har Marielyst mere til at spytte i kassen, medmindre Grænge bliver den nye storby her på øen.

Kære politikere: man kan ikke spytte når man har mel i munden og kassen er tom eller der skal være en økonomi direktør som kan trylle.

martin wouters

bjørupvej 11

4800
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: LEIF A. JENSEN

Gylden mammon S garanti for… 16. maj 2019 kl. 21.25

AF: STEEN BAHNSEN

Lukning af Dannelunde… 16. maj 2019 kl. 14.27

AF: CARSTEN GRACE HARDINGTON

Gerninger, beregnet på at… 14. maj 2019 kl. 09.49

AF: STEEN BAHNSEN

AF: JOHN WENNERWALD

Regeringens bluffnummer 12. maj 2019 kl. 21.24