cookie-og-privatlivspolitik
Udsigt over de mange stande, der var med ved børneloppemarkedet sidste år i Nakskov Idrætscenter.
Udsigt over de mange stande, der var med ved børneloppemarkedet sidste år i Nakskov Idrætscenter.
Foto: privat

Extra Posten

Børnevenligt loppemarked

Køb allerede nu standplads til det store loppemarked i Nakskov Idrætscenter i uge 42.
20. september 2018 kl. 12:19 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Nakskov Idrætscenter er tirsdag 16. oktober i efterårsferien igen vært for et stort "børnevenligt" loppemarked i centerets hal 1. Det er mellem klokken 11 og 15, at det vil være muligt at gøre et godt køb.

Det er fjerde år i træk, at Nakskov Idrætscenter afholder dette børnevenlige loppemarked, og sidste år var hal 1 fyldt til bristepunktet med stande, og hvis der forhåbentlig bliver lige så stor interesse, så åbnes også hal 2 op til børneloppemarkedet.

Igen i år har forældre, bedsteforældre og andre også mulighed for at deltage og sælge ud af deres lopper.

Der kan allerede nu bookes en standplads. Det kan gøres frem til 6. oktober enten på www.nakskovic.dk eller i receptionen i Nakskov Idrætscenter. Der er dog allerede nu rigtig godt gang i salget af standpladser til det børnevenlige loppemarked, så man skal ikke vente for længe med at booke!

Prisen er 100 kroner pr. stand. I den pris er inkluderet to fribilletter til svømmecenteret i Nakskov Idrætscenter. Derudover deltager alle stande i lodtrækning af tre årskort til svømmecenteret.

For dem, som bare vil ind og kigge på loppemarkedet. vil der være gratis adgang.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce