cookie-og-privatlivspolitik
- Vi glæder os til at flytte til mere plads, siger Ulla Oestberg, her bag disken med medarbejder Sabrine Feldt.
- Vi glæder os til at flytte til mere plads, siger Ulla Oestberg, her bag disken med medarbejder Sabrine Feldt.
Foto: lr

Extra Posten

Dyrene får nu deres eget værelse

Ulla's Topline indtager nye lokaler i gågaden i Nakskov.
24. januar 2019 kl. 10:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Dyrene får "eget værelse", når Ulla's Topline flytter fra den nuværende adresse i Nygade til nyt domicil i byens gågade.

Dyrene, der er tale om, er kaniner, rotter og marsvin, og de får det meget bedre i butikslokalerne på Søndergade 30. Det er Ulla Oestberg sikker på.

- Situationen har ændret sig meget i min branche. I dag sælger jeg meget lidt hundefoder i store sække. For det køber folk for det meste på nettet. Derfor har jeg valgt at koncentrere mig om andre ting, fx at have et stort udvalg af tilbehør til alle mulige slags kæledyr - dog først og fremmest til hunde og katte, forklarer Ulla Oestberg.


Elsker de 4-benede kunder

Ulla bliver tit spurgt om, hvor længe hun vil blive ved med at have sin butik. Et spørgsmål, som ikke er ganske irrelevant, når man tænker på, at det er flere år siden, at Ulla nåede pensionsalderen. Til det svarer hun:

- Jeg er ikke økonomisk afhængig af min forretning. Så jeg har butikken, fordi jeg nyder det og elsker mine 4-benede kunder og deres mennesker. Derfor bliver jeg ved så længe, jeg har lyst. Lige nu er jeg optaget af at udvikle forretningen med nye varer, for eksempel flere gaver til både dyrene og dyreejerne.

Ulla's Topline lukker og slukker i Nygade 22. februar.

Første åbningsdag i de nye lokaler i gågaden er torsdag 28. februar.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce