cookie-og-privatlivspolitik
En computeranimeret forestilling om, hvordan Det gamle Apotek på Axeltorv kunne tage sig ud i nye stemningsfulde "juleklæder".
En computeranimeret forestilling om, hvordan Det gamle Apotek på Axeltorv kunne tage sig ud i nye stemningsfulde "juleklæder".
Foto: Jada Design

Extra Posten

Nakskovs juleby holder pause i år

Men det betyder langt fra, at julen ikke bliver fejret i Nakskov.
30. august 2019 kl. 17:39

I mange år har Nakskovs juleby ligget i Theisens Gård til glæde for både nakskovitter og byens gæster.

Men nu er det tid til at prøve noget nyt. Det har Nakskov Handlel & Erhvervs medlemmer besluttet, og derfor holder julebyen pause i december 2019.

- På et møde 22. august har vi diskuteret, hvordan julen 2019 skal se ud. Omkring 40 butikker var repræsenteret. Der var bred enighed om, at julebyen skal nytænkes og flyttes op i handelsgaderne og derved understøtte detailhandlen, fortæller Ronni Hansen, formand for Nakskov Handel & Erhverv. Han fortsætter:

- Det er et spændende kapitel, vi tager hul på, og vi har mange nye ideer til, hvordan vi kan tænke juleby og handelsgader sammen. Visionen er, at hele Nakskovs handelskvarter skal være en juleby og ikke kun et lille område af byen. Vi kan naturligvis ikke forvandle Nakskov til én stor juleby på et år, men vi kan begynde forvandlingen. Derfor er det også fantastisk, at vi kan samle butikkerne og blive enige om at tænker nye tanker, holde et års pause med julebyen og bruge nogle af pengene på julebelysning i byen og dermed skabe en hyggeligere ramme.

Det betyder dog på ingen måde at det ikke bliver jul i Nakskov.

Annonce

På mødet indvilligede butikkerne nemlig i at gøre noget mere ud af deres juleudsmykning, og der bliver i øjeblikket b.la. undersøgt muligheder for julebelysning samt udsmykning af de tomme butikker. Juletræet skal tændes med manér og julemand, og der vil være juleunderholdning, nisser, musik og julekonkurrencer.

Læs mere på side 10.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

SENESTE NYT

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

SENESTE NYT

ANNONCE