Annonce
Guldborgsund

- Jeg har altid elsket mennesker

Sasha Klæstrup er stolt af sin krop og viser den gerne frem på det sociale medie Instagram. Hun er i øjeblikket gravid med sin tredje datter. Foto: Ingrid Riis

Sasha Klæstrup blev en del af realityverdenen, da hun deltog i programmet "Divaer i Junglen", men hun er ked af dets dårlige ry.

NYKØBING Hun har altid gerne villet være dyrlæge, Sasha Klæstrup. Hendes hjerte bankede lige så højt for dyr som for mennesker, men efterhånden opdagede hun, at jobbet også kunne indebære, at et dyr skulle aflives. Selv de helt raske dyr, fordi deres ejer ikke kan tage vare på dem længere. Sandsynligvis ville det ende med, at hun tog dem alle med hjem, og det går ikke. Ikke i længden. Det vidste hun godt.

Så den drøm blev lagt på hylden og erstattet med en anden drøm, der lige nu er højaktuel. Nemlig et stort ønske om at hjælpe samfundets ældste, der ikke længere kan klare alle opgaver selv.

Hun ville være begyndt på sosu-uddannelsen i Nykøbing denne sommer, men blev gravid og ville ikke afbryde uddannelsen på grund af barsel. I stedet tager hun enkeltfag og forventer at kunne begynde uddannelsen til næste sommer, når hendes kommende datter kan blive passet af familie.

- Jeg har - ligesom med dyr - altid elsket mennesker, og især børn og ældre, fordi de har brug for lidt hjælp. Ofte behandles de rigtig fint af dem, der passer på dem, og andre gange ikke særlig godt. Men ser man på de ældre, har de bidraget med så meget. Så hvorfor skulle man ikke passe på dem i den sidste tid, de har tilbage?

Hun har valgt ikke at se dokumentarfilmene om behandlingen af ældre på enkelte plejecentre. At se de få uddrag, der blev lækket på Ekstra Bladet, var rigeligt.

- De varer kun tre minutter, men jeg var tudefærdig. Jeg håber, at det er et job, jeg vil elske hele tiden. Men er man kørt træt, bør man skifte job frem for blot at blive i det.

Sasha Klæstrup voksede op i Nykøbing med sin mor, far og søstrene Nikita og Chanel samt broen Lukas. I 2005 flyttede de til et stort hus i Guldborg, som egentlig var fint, indtil hun og hendes søskende opdagede, at der mest blot var en bro og en campingplads. Som 16-årig flyttede hun til en ungdomsbolig i Nykøbing og blev halvandet år senere gravid med sin nu niårige datter Viga. Imens Nikita Klæstrup flyttede til København og blandt andet meldte sig ind i Konservativ Ungdom, er moren blevet boende i Guldborg, og Sasha og hendes søskende bor nærmest dør om dør på Østerbro i Nykøbing.

Det samme gør Sashas svigerfamilie, og hun nyder at have dem tæt på sig. Hun har derfor ingen overvejelser om at skulle væk fra Falster, så længe børnene, der også tæller datteren Tria på fem år, bor hjemme.

I 2017 blev Sasha Klæstrup kontaktet af et produktionsselskab, der gerne ville have hende med i tv-programmet "Divaer i Junglen".

Det blev hendes indgang til en verden, der af mange opleves som enormt overfladisk, og som har et knap så pænt ry.

- Jeg har mødt nogle fantastiske mennesker og fået venner for livet igennem reality. Man hører, at deltagerne er dum som en gås og uden uddannelser. Det er ikke rigtigt. Om det har ændret noget ved mig, synes jeg ikke. Inden I kom, var jeg i heldragt, og mit hår stod her op til, siger hun og lader hænderne glide et godt stykke op over hovedet.

Hun lader døtrene se reality, hvis de har lyst - bortset fra de dele, hvor der bliver bandet. Og hun fortæller dem, hvad det er.

I det kommende år deltager Sasha Klæstrup i et realityprogram om plastic­operationer.

Datteren Viga på ni år drømmer om at få sin egen Youtube-kanal. Når hun bliver ældre, må hun gerne. Men ikke endnu. Foto: Ingrid Riis
Familien bor i en lejlighed på Østerbro i Nykøbing. Foto: Ingrid Riis
Sasha Klæstrup deltager i det kommende år i et realityprogram om plasticoperationer. Hun er glad for sin krop, men er også fortaler for at gøre noget ved det, hvis man er utilfreds med noget. Foto: Ingrid Riis
  • Sasha Klæstrup er stolt af sin krop og viser den gerne frem på det sociale medie Instagram. Hun er i øjeblikket gravid med sin tredje datter. Foto: Ingrid Riis
  • Datteren Viga på ni år drømmer om at få sin egen Youtube-kanal. Når hun bliver ældre, må hun gerne. Men ikke endnu. Foto: Ingrid Riis
  • Familien bor i en lejlighed på Østerbro i Nykøbing. Foto: Ingrid Riis
  • Sasha Klæstrup deltager i det kommende år i et realityprogram om plasticoperationer. Hun er glad for sin krop, men er også fortaler for at gøre noget ved det, hvis man er utilfreds med noget. Foto: Ingrid Riis
Annonce
Dølle

Politiet opfordrer før Dølle: - Lad være med det

Guldborgsund

Helt vildt: Lokal forestilling nomineret til landets største teaterpris

Annonce
Annonce
Politik

Lollik bliver spidskandidat

Dølle

Politiet opfordrer før Dølle: - Lad være med det

Lolland

50.000 træer og buske plantes: Ny skov indvies

Sport

NFH-semifinalemodstander fundet

Dølle

Claus gjaldede: Er I liderlige? Og endte på landsdækkende tv

Guldborgsund

Helt vildt: Lokal forestilling nomineret til landets største teaterpris

Lolland

Ingen parterapeut: Minister afviser at løse byrådskrise

112

Snuppet med stor mængde narko: Skjult i hemmelige rum i bilen

Politik

Dansk minister afbryder 1. maj-tale

Indland

Ung kvinde løsladt i mørklagt terrorsag

Guldborgsund

Kampfly spottet over Falster: Her er forklaringen

Erhverv

Scandlines skifter ud i direktionen: Her er de nye navne

Sport

Chok dagen efter semifinaleplads: NFH skal have ny træner i 2025

Guldborgsund

Fagforeninger på 1. maj: Vi drukner i vores egen succes

Lolland

Utæt pakning stopper færge

Annonce
Annonce
Lokal nyt

Erkender skralde-brøler: Men borgerne hænger på regningen

Sport

Langt fra dansk rampelys har Mike fra Maribo høstet store trofæer

Indland

Derfor hyler sirenerne i dag

Indland

Brand i skib i Køge: Nu kan borgere færdes frit

Dølle

- Det er noget, der har rigtig, rigtig høj prioritet

Sport

Overrasket Kielstrup efter drama:  - For fanden da. Vi er i semifinalen

Lokal nyt

Melder tæt på udsolgt