cookie-og-privatlivspolitik
Boligminister Kaare Dybvad (S) (nummer tre fra venstre) var allerede sidste sommer på besøg i Nykøbing for at høre mere om det kommende Schillerkvarter. Anita Ulrik Sørensen fra Fjordparken viste rundt.
Boligminister Kaare Dybvad (S) (nummer tre fra venstre) var allerede sidste sommer på besøg i Nykøbing for at høre mere om det kommende Schillerkvarter. Anita Ulrik Sørensen fra Fjordparken viste rundt.
Foto: Ingrid Riis/arkiv

Guldborgsund

Afviser rygte om aflysning af Schiller-byggeri

Direktør i Boligselskabet Fjordparken undrer sig over, hvor rygte om, at den nye bydel ikke bliver til noget, kommer fra - alt går efter planen.
23. september 2021 kl. 08:39 Af Niki Treumer Mogensen

NYKØBING - Schillerkvarteret - det bliver da ikke til noget.

Det udsagn eller variationer over det har Anita Ulrik Sørensen, direktør i Boligselskabet Fjordparken, som står for byggeriet af 110 almene boliger i det kommende kvarter, hørt 5-10 gange i løbet af de seneste uger, og hun undrer sig hver gang. For det gør det, bliver til noget, og det er godt på vej, forsikrer hun.

- Jeg ved ikke, hvad det kommer af, men jeg kan forsikre, at det bliver til noget. Skema A bag byggeriet blev vedtaget af byrådet i august, så det formelle er på plads, og vi har udbud på totalrådgiveren med deadline her 30. september, fortæller hun.

Dermed står det snart klart, hvem der skal lave den endelige projektering, men alligevel har hun på både på sit arbejde, i sit frivillige arbejde og flere andre steder hørt, at den nye bydel nær byens zoo ikke bygges.

Det er kommet fra vidt forskellige personer, men det har altså ikke noget på sig.

Annonce

- Vi har mere end 350 på venteliste til de 110 boliger, og eventuelle rygter får ikke nogen betydning for byggeriet. Det er et fantastisk projekt - det største byudviklingsprojekt med almene boligbyggeri i 50 år, siger Anita Ulrik Sørensen med henvisning til Lindholm fra 1971.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: KIM EGELUND

Derfor er det vigtigt at… 16. oktober 2021 kl. 11.10

AF: BOB NIELSEN

Byrådet stemte imod dansk… 15. oktober 2021 kl. 06.47

AF: JOHN WENNERWALD

Sydkysten bliver grønnere 10. oktober 2021 kl. 23.23

AF: KURT HANSEN

Bogø vindmøller 05. oktober 2021 kl. 14.31

AF: JOHN WENNERWALD

Dronning over alle 03. oktober 2021 kl. 22.46

AF: TOM AHLQVIST

Ældres forhold. 30. september 2021 kl. 16.06

Annonce

ANNONCE