cookie-og-privatlivspolitik
Duoen Lolland Falster skulle have spillet til dette års hajkutterfestival.

17

Billeder

Duoen Lolland Falster skulle have spillet til dette års hajkutterfestival.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Lokal nyt

Koncert rykkede tættere på land

Søndag eftermiddag gav duoen Lolland Falster koncert i Nysted Havn. Sail-in-koncerten måtte dog rykke tættere på land end først planlagt.
03. august 2020 kl. 15:00 Af Peter Levinsen Hansen

Annonce

NYSTED Den forgangne weekend skulle Nysted Havn have været vært for den årligt tilbagevendende hajkutter-festival, men dette satte coronavirusudbruddet en stopper for.

Duoen Lolland Falster, der hvert år spiller til festivalen, havde derfor fået et hul i kalenderen, som Nysted Smakkelaug, Nysted Erhvervs- og Turistforening, Nysted Sejlklub og Nysted Hajkutter Regatta i går søndag udfyldte med koncert fra båd i Nysted Havn.

Sail-in-koncerten var derfor en åben invitation for sejlere til at tage båden og nyde en sen eftermiddag med musik. Man måtte dog rykke tættere på land end først planlagt, hvorfor nogle valgte at blive i bådene ved kajen eller lytte med fra land.

- Det havde blandt andet noget med strøm at gøre og vanddybde, så der kunne være nogle større både. Hvis vi trækker ud midt i Nysted Nor, kan de ikke være der. Det eneste sted, hvor vandet er dybt nok, er sejlrenden, og den må vi ligesom ikke blokere. Så det blev lidt tættere, end vi satsede på, men det regnede vi også med, fortæller Anne Svendsen fra Nysted Smakkelaug, der lagde båd til koncerten.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

AF: MARTIN WOUTERS

lindholm ghetto 18. september 2020 kl. 17.00

AF: MARTIN WOUTERS

storstrøms bro 17. september 2020 kl. 13.57

AF: HENNING ABILDGAARD

Hastværk med… 15. september 2020 kl. 21.07

AF: JOHN WENNERWALD

Det skal være nemt at være syg 13. september 2020 kl. 22.19

Annonce