cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix, arkivfoto

Lolland

Søger 10 skoleledere

Lolland Kommune søger 10 nye skoleledere, som skal være med til at sikre nærværende ledelse, lokal tilstedeværelse og selvstændighed i skoler og dagtilbud.
22. august 2019 kl. 18:30 Af Rikke Folm Berg

Annonce

LOLLAND Den nye organisering af kommunens skoler og dagtilbud, som blev vedtaget før sommerferien, betyder, at der fremover vil være to skoler i Nakskov, en skole i Maribo, en skole i Rødby og fire landsbyskoler uden for byerne. Dagpleje, vuggestuer og børnehaver vil i byerne være samlet under én leder, og på landet lægges dagtilbuddet sammen med skolen.

Til at gå forrest i det arbejde søger Lolland Kommune lige nu 10 ledere til kommunens skoler og dagtilbud. Det skriver Lolland Kommune i en pressemeddelelse.

Med den nye organisering skal følge større selvstændighed for skolernes og dagtilbuddenes ledelse. Forældre og børn skal derfor gerne opleve, at der er kortere vej fra idé til handling end tidligere, da lederen på skolen eller i børnehaven kan tage beslutningen. Ligesom det vil være den leder forældrene kender, som har ansvaret for deres barns pædagogiske udvikling.

På skolerne vil lederne også i højere grad tegne skolen sammen med skolebestyrelsen, og der skal igen nedsættes skolebestyrelser til hver enkelt skolematrikel.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

AF: FRANCOISE ANDERSEN

DIAMANTBRYLLUP 23. juli 2020 kl. 10.44

AF: MARTIN WOUTERS

sejlrende og rensning 21. juli 2020 kl. 20.58

AF: JOHN WENNERWALD

Kan pensionsalderen gå den… 20. juli 2020 kl. 11.28

Annonce