cookie-og-privatlivspolitik
Af sted på markerne ved Krenkerup Gods med en kølle i hånden. Det er nu muligt i hele maj måned.

3

Billeder

Af sted på markerne ved Krenkerup Gods med en kølle i hånden. Det er nu muligt i hele maj måned.
Foto: Pressefoto

Lollands-Posten

Alle kan spille Polo

Ifølge Krenkerup Gods har 80 procent af nye Polo-spillere aldrig redet - og er over 40 år. Nu tilbydes prøvetimer alle onsdage i maj, hvor man kan prøve kræfter med sporten under kyndig vejledning af Krenkerups argentinske instruktør
04. april 2019 kl. 13:41 Af Daniel Brøns

Annonce

Danmarks første og eneste full size Polobane ligger på Lolland - mere præcist ved Krenkerup Gods, og lige nu gøres der klar til en ny sæson, der vil byde på endnu flere aktiviteter.

Ved sidste års store Høstfest på Krenkerup var interessen for at overvære en polo-demonstration derfor stor. publikum kunne her for første gang se banen på tætteste hold og overvære polo ledet af én af Englands bedste poloinstruktører, Andrew Murray, som har arbejdet med de største polospillere i verden.

I år bliver der flere muligheder for at få stillet sin nysgerrighed yderligere. Alle onsdage i maj i tidsrummet 16:00 - 17.30 tilbyder Krenkerup Polo, at man kan prøve kræfter med sporten under kyndig vejledning af Krenkerups argentinske instruktør og hans heste.

Prøvetimerne ledes af Ivan Coronel der om kort tid lander i Danmark, og i det næste halve år skal træne og undervise poloheste og spillere. Han stammer fra Argentina, som regnes for poloens mekka, hvor han har arbejdet professionelt med verdens ældste holdsport i mange år.

Allerede i 2016 begyndte anlæggelsen af en polo-bane ved Krenkerup. Foruden Krenkerups egne dygtige fagfolk har én af Englands bedste polobane-eksperter, Frederick Glenn Gibbons, været med til at lave banen. Og sådan en bane er faktisk noget af en videnskab at skabe. Alene størrelsen stiller krav. En polobane måler 146 meter x 275 meter og dertil kommer sikkerhedszoner på henholdsvis 9 meter og 27,5 meter.

Det flade terræn og den gode jord på Lolland gør området særligt velegnet til polo, og den engelske ekspert var da også målløs over, hvor fantastisk velegnet den lollandske jord var til polo.

Halvanden times instruktion koster 500 kroner. Alle er velkomne, men der er få pladser, så tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet. Du behøver ikke at have redet før. 80 procent af dem, der starter på polo, er - ifølge Krenkerup Gods - over 40 år - og har aldrig tidligere redet.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce