cookie-og-privatlivspolitik
Forestillingen er baseret på succesfilmen "Blinkende Lygter", der foregår ude i en skov.
Forestillingen er baseret på succesfilmen "Blinkende Lygter", der foregår ude i en skov.
Foto: Pressefoto

Lollands-Posten

Blinkende Lygter på teatret

I 2000 debuterede Anders Thomas Jensen som instruktør med "Blinkende Lygter", og det er den hårdkogte krimi, der alligevel var fyldt med masser af humor, som skal sættes op på NørregadeTeatret. Der er ikke tale om en kopi af filmen, men et stykke nyskrevet dansk dramatik baseret på filmens handling og figurer.
01. februar 2019 kl. 09:38 Af Daniel Brøns

Annonce

Egentlig var det planen, at NørregadeTeatret ville sætte Agatha Christie-forestillingen "Anklagerens Vidne" op i Nakskov, men forestillingen måtte aflyses, da billetsalget svigtede. I stedet rykker man tilbage til Maribo og tager fat i en dansk storfilm.

- Det her skal være vores egen version af "Blinkende Lygter", siger teaterchef Frank Rubæk, der også skal sætte stykket i scene.

På scenen kan man opleve Paw Henriksen, Thomas Magnussen, Peter Pilegaard og Jakob Højlev Jørgensen, Kristian Boland, Christina Bech og Frank Rubæk selv.

- Vi har bevidst castet direkte modsat på nogle roller. Eksempelvis har vi valgt Kristian Boland til den rolle, som Ole Thestrup har i filmen - og som Ole Thestrup også selv spillede, da man satte stykket op i Holstebro i 2015, fortæller Frank Rubæk.

Forestillingen har premiere 21. februar på teatret. //pnfKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce