cookie-og-privatlivspolitik
Glimt fra mødet, der konkluderer, at man endnu ikke er færdige med at udforme hjemmeplejen på Femø.
Glimt fra mødet, der konkluderer, at man endnu ikke er færdige med at udforme hjemmeplejen på Femø.
Foto: Privat

Lollands-Posten

Det kan fungere bedre

Ved møde på Femø kom det frem, at hjemmeplejen på øen er forbedret, men atden stadig kan forbedres.
02. november 2018 kl. 12:19 Af Henning Kørvel

Annonce

Beboerne på Femø er tilfredse med, at de nu har de samme rettigheder til hjemmepleje døgnet rundt som i resten af Lolland Kommune. Det betyder en forbedring for mange af øens ældre borgere, men der er stadig plads til forbedringer, fremgik det ved at møde på Femø Præstegård 24. oktober med deltagelse af 25 øboere.

Økontaktmedlem Christina Brydegaard fastslog således, at man ikke er helt færdige endnu.

- I Ø-kontaktudvalget arbejder vi stadig på at få kvalitetsstandarden formuleret, så der ikke er nogen tvivl om, at borgerne på øen er ligbestillet med alle andre borgere i Lolland Kommune, sagde Christina Brydegaard, der selv har arbejdet som visitator og havde en række gode råd med til brug ved ansøgning om hjemmehjælp: Søg om hjælp med god samvittighed, vær konkret, forklar hvorfor du har behov for hjælp, hold fast i din egen vurdering af situationen, og bed altid om en skriftlig afgørelse.

Et af spørgsmålene gik på ønsket om faste hjemmehjælpere, men Inge Kromann, Lolland Kommune, forklarede, at personalemangel i hjemmeplejen og manglende kompetencer gør det svært at leve op til det.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce