cookie-og-privatlivspolitik
Thomas Bødewadt passede ved et nyligt julearrangement - sammen med sønnen Peter - salget af oste. Nu skal der være mere fokus på mejeriudstillingen.
Thomas Bødewadt passede ved et nyligt julearrangement - sammen med sønnen Peter - salget af oste. Nu skal der være mere fokus på mejeriudstillingen.
Foto: Ingrid Riiis

Lollands-Posten

Errindlev Mejeri skal renoveres

På Errindlev Mejeri ser de frem til 2019, hvor et lokale skal renoveres for 100.000 kroner. Det skal handle om mejeridrift, så lokale må gerne byde ind med effekter.
26. december 2018 kl. 13:48

Annonce

Siden 1987 har der ikke været drift i Errindlev mejeri, men der kæmpes bravt for at holde liv i de fredede bygninger, hvor der blandt andet findes en udstilling af stole, kunst, lokalhistorie - samt naturligvis selve mejeridriften.

I julen har der været godt gang i salget af juleost, men der er brug for andre indtægtskilder.

Heldigvis er det nu lykkedes at skaffe omkring 100.000 kroner til et renoveringsprojekt støttet af Mønbogaardfonden, Lolland Kommune og Kulturstyrelsen. Projektet gælder istandsættelsen af et af rummene i mejeriet, og en af ildsjælene bag, Knud Jensen, fortæller til Folketidende, at der skal være en udstilling om mejeriet med gamle mejerieffekter.

- Desværre har vi ikke så mange effekter fra stedet, så vi, tager vi gerne imod det, hvis andre har noget, siger han og fortæller, at rummet er i nogenlunde stand, men vinduet skal have den helt store tur, siger han og fortæller, at mejeriet åbner igen til marts.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce