cookie-og-privatlivspolitik
Åbningen af Motorcykel- og radiomuseet, der altid har været et tilløbsstykke, blev i år ramt af snestorm skærtorsdag.
Åbningen af Motorcykel- og radiomuseet, der altid har været et tilløbsstykke, blev i år ramt af snestorm skærtorsdag.
Foto: Privatfoto

Nordfalsters avis

Tæt på at ramme besøgstal i 2017

Besøgstallet på Stubbekøbing Motorcykel- og radiomuseum halter bagefter på grund af snestorm på åbningsdagen skærtorsdag, men er ved at nå niveauet i 2017.
19. september 2018 kl. 09:43 Af Henning Kørvel

Annonce

Snestormen, der pakkede Lolland-Falster ind i snedynger skærtorsdag og skabte problemer for trafikken, blev en bet for Stubbekøbing Motorcykel- og radiomuseum, der kom til at mangle besøgende på den konto.

- På museets åbningsdag i 2017 kørte cirka 1.500 mennesker af sted fra Nykøbing hertil, hvoraf cirka 500 besøgte museet. Dem kom vi til at mangle i år på grund af snestormen skærtorsdag, men selv om sommeren har været varm, og det således ikke har været typisk museumsvejr, så stiger besøgstallet gradvist, og jeg tror, at vi når sidste års niveau på 3.300, før vi lukker denne sæson søndag 21. oktober, siger museets leder, Torben Adelholm og føjer til, at på den sidste åbningsdag arrangeres der som ved åbningen fælleskørsel med deltagelse af motorcykler, veteranbiler og veteranknallerter fra Cementen i Nykøbing til museet.

Den store øvelse for Stubbekøbing Motorcykel- og radiomuseum, der er blevet en selvejende institution med kommunalt tilskud, går på at få flere besøgende. De, der gæster museet, rosr det, og en tysk turist kom i år og aflverede sin motorcykel, en 450 kubikcentimeter Suzuki fra 1981, til museet.

- Vi mangler plads og er derfor interesseret i at få større lokaler og gerne på Stubbekøbing Havn. Vi har både mange motorcykler og radioer på depot, fordi der ikke er plads til dem i samlingen, siger Torben Adelholm.

Museet holder åbent alle dage i efterårsferien.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce