cookie-og-privatlivspolitik
De røde bolde er støt og roligt kommet til gennem de seneste mange uger, og nu er salget af borgeranparter til købmandsprojektet stort set i mål.
De røde bolde er støt og roligt kommet til gennem de seneste mange uger, og nu er salget af borgeranparter til købmandsprojektet stort set i mål.
Foto: Kim Møller Pedersen

Saxkjøbing Avis

Købmandsidé tæt på at nå målet

Der er blevet fulgt godt med i købmands-barometeret i Kettinge, og nu er der 985.000 kroner hjemme.
01. maj 2020 kl. 05:30 Af Kim Møller Pedersen

Annonce

KETTINGE Det har længe været millionen, der stod som det store mål i kroner og ører i forbindelse med salget af borgeranparter til en ny købmandsbutik i Kettinge. Nu er den meget tæt på at være der.

- Vi har lige fået 50.000 kroner fra købmandsfonden KFI, og med de 935.000 kroner fra borgeranparter er vi oppe på 985.000 kroner, siger Troels Jørgensen fra arbejdsgruppen bag den ny købmandsbutik.

Med de 985.000 kroner hjemme og en færdigforhandlet købsaftale med Sakskøbing Brugsforening, hvor der blot ventes på de sidste kroner i hus, ser det ganske lyst ud for købmandsdrømmene i Kettinge.

- Vi skal op på 1,6 til 1,7 millioner kroner for også at have til renoveringen, men vi er i en god og fornuftig dialog med DLR Kredit om de sidste penge, tilføjer Troels Jørgensen.

Han kan også oplyse, at der er indgået en fornuftig lejeaftale med brugsforeningen omkring OK-tankanlægget, og ligeledes vil de omtalte købmandslokaler indbringe en lejeindtægt, som kan betale af på lånet til at købe den tidligere brugs. Det skal også med, at Johs. Jørgensen & Sønner i Vester Ulslev har sponsoreret en varebil til den nye købmandsbutik i Kettinge for en toårig periode.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce