cookie-og-privatlivspolitik
Ejerne Claus Meyer og Ebbe Frahm (til venstre) kunne høre på mange flotte ord fra fondsrepræsentanter.

2

Billeder

Ejerne Claus Meyer og Ebbe Frahm (til venstre) kunne høre på mange flotte ord fra fondsrepræsentanter.
Foto: Jan Knudsen

Saxkjøbing Avis

Moderne møder og mors møbler

Forleden var der reception for indbudte gæster på Hotel Saxkjøbing, hvor der var rundvisning i moderne mødelokaler, hvor også Claus Meyers mors møbler har fået plads.
16. oktober 2018 kl. 15:22 Af , Saxkjøbing Avis

Annonce

Centrum for gode råvarer og et hotel lig med fødevarer og det samme i øvrigt også for byen Sakskøbing. Så pæne lød ordene blandt andet fra borgmester John Brædder (G), da han forleden - akkurat som andre indbudte gæster - var en del af receptionen omkring det nu færdigrenoverede Hotel Saxkjøbing.

Den 35 millioner kroner store renovering har naturligt nok budt på mange udfordringer gennem de senere år. Det blev der også mindet om adskillige gange i løbet af talerrækken, hvor det ligeledes blev rullet op, hvor mange forskellige funktioner, hotelbygningen egentlig har haft i løbet af de sidste par hundrede år.

Et destilleri, et asylcenter, ramme om gymnastikopvisninger, danseundervisning, familiefester, teater og revy og meget, meget mere kan man nævne af aktiviteter gennem årene i den historiske bygning.

Nu handler det om hoteldrift, og med borgmesterens ord er der nu tale om en hotelbygning, der er "helstøbt både ude og inde". kmpKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce