cookie-og-privatlivspolitik
Mon ikke tomåls-skytten fra seneste NFC-kamp, Mikkel Dahl, starter inde i aftenens udekamp mod Kolding?
Mon ikke tomåls-skytten fra seneste NFC-kamp, Mikkel Dahl, starter inde i aftenens udekamp mod Kolding?
Foto: Anders Knudsen

Sport

- Vi skal prøve at komme foran

Før aftens kamp: NFC-træner Brian Rasmussen er træt af at komme tidligt bagud.
11. oktober 2019 kl. 12:30 Af Thomas Jensen

Annonce

NYKØBING I de sidste fire kampe er Nykøbing FC kommet bagud inden for det første kvarter.

Det giver selvsagt vanskelige forudsætninger for resten af kampen, hvor det da heller ikke er lykkedes at vende et tidligt mål imod sig til en sejr. Dog er de seneste to kampe endt uafgjort.

Men netop en tidlig scoring fra modstanderen skal for alt i verdenen undgås i aften, når NFC spiller tv-kamp på udebane mod 1. divisions store overraskelse. Det nyoprykkede mandskab fra Kolding IF.

- Vi skal prøve at komme foran. Vi skal simpelt hen score det første mål i aften, pointerer Brian Rasmussen, der dermed håber at få kampen over på NFC's præmisser i stedet for hele tiden at skulle jagte modstanderen.


Mindre risiko

- Det handler også om, at vi skal spille med mindre risiko og forsvare os bedre, så vi ikke får de scoringer imod os. Det har vi igen og igen arbejdet på i ugen, påpeger Brian Rasmussen, der har også har haft nøgleord som tålmodighed og kynisme på dagsordenen i den forløbne uge.

Han har et fint kendskab til Kolding efter deres første indbyrdes møde i Nykøbing i august, hvor NFC vandt 3-2 efter - igen - at have indkasseret to hurtige scoringer i begyndelsen af kampen.

- Det er godt fysisk mandskab, der står godt på banen, og så er de rigtig farlige på deres omstillinger, hvor de har lavet mange mål, siger Brian Rasmussen, der har Søren Christensen tilbage i truppen efter et par kampe udenfor med en muskelskade, og han ventes at indgå i startopstillingen.


Alle ser skarpe ud

Hvordan kortene ellers bliver blandet holder Brian Rasmussen tæt til kroppen.

- På nær Sebastian Koch har jeg en skadesfri trup at vælge fra, og alle ser skarpe ud, understreger cheftræneren, der også har Magnus Warming tilbage efter overstået karantæne.

Kolding tabte den seneste kamp på hjemmebane til Fredericia med 1-2, men ellers er sæsonen gået over al forventning for træner Anders Jensen og hans svende, der lige nu indtager fjerdepladsen i 1. division.

- Vi er rigtig godt tilfredse med sæsonen indtil videre men var godt klar over, at vi havde holdet til at gøre sig gældende, så helt overraskende kommer det ikke, siger Anders Jensen, der dog godt kan mærke, at sæsonen har været lang.

- Selvfølgelig har vi spillere, der er slidte, men vi har været gode til at holde alle til ilden, så jeg fornemmer ikke træthed, mener træneren, der sagtens kan huske det seneste opgør i Nykøbing.


Bittert nederlag

- De reducerer til 2-1, hvor spillet skulle have været fløjtet af på grund af en hovedskade, hævder Anders Jensen om den situation, hvor en Kolding-spiller forsøgte at begå frispark på NFC's Søren Christensen, men selv blev ramt i ansigtet i situationen.

- Det er to hold, der er bedre til at score mål end at forsvare, så det kunne sagtens blive underholdende, spår Anders Jensen, der ikke er meget for at fortælle, om der skulle være skader, der holder spillere ude i aften.

- Det er der ingen grund til at fortælle Nykøbing, griner han.

Der er kampstart kl. 18:00, og opgøret vises direkte på TV3 Sport og kan følges i Radio SydhavsØerne - Ligesom resultatet kan ses her på Folketidende.dkKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God og sikker sommerferie! 12. juli 2020 kl. 22.42

AF: KENNETH WINTHER

Katastrofe kurs 12. juli 2020 kl. 22.03

AF: TOM AHLQVIST

Det Falsterske Diges holdbarhed 12. juli 2020 kl. 20.57

AF: MARTIN WOUTERS

vedr. flere turister i… 11. juli 2020 kl. 08.51

AF: JOHN WENNERWALD

Gratis tandlæge til alle 05. juli 2020 kl. 21.02

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

Annonce