cookie-og-privatlivspolitik
Oliver Meng (tv) med sin nye hviderussiske sparringspartner Yauheni Makarchuk
Oliver Meng (tv) med sin nye hviderussiske sparringspartner Yauheni Makarchuk
Foto: Ingrid Riis

Sport

Åbent hus i Mengs nye boksering

Oliver Meng indledte forberedelserne mod VM-kamp.
13. januar 2020 kl. 19:21 Af Thomas Jensen

Annonce

NYKØBING Ganske mange havde valgt at tage i mod tilbudet om at se Oliver Mengs nye boksetræningshal og samtidig sige goddag til den hviderussiske sparringspartner, Yauheni Makarchuk.

Han skal være med til optimere Oliver Mengs form og muligheder til VM-titelkampen lørdag 1. februar i Frederiksberg-Hallerne mod ukrainske Vasyl Kurasov.

De to fightere trænede i bokseringen foran det fremmødte publikum i små 45 minutter, og efterfølgende kunne en svedig Oliver Meng berette om forberedelserne forud for VM-kampen.

- Jeg glæder mig til at spare en masse omgange med hviderusseren, siger Oliver Meng, der i de første par dage nok lige skal løse lidt sprogvanskeligheder.

- Han kan ikke et ord engelsk, kun hviderussisk, men heldigvis har vi en i vores team, der taler lidt ukrainsk, der skulle være noget af det samme, siger Oliver Meng, der er yderst taknemmelig for, at hans promotor Mogens Palle har finansieret muligheden for at få kompetent sparring.

- De danske sparringspartnere er for ustabile. De kommer for sent til træningstimerne, og andre gange bliver de bare væk, konstaterer Oliver Meng, der flere gange har fået en lang næse, når han er kørt til København for at træne.

- Derfor er det også langt bedre, at der kommer en herned i et par uger, så vi kan tilrettelægge træningen fuldstændig efter mit behov, lyder det fra Oliver Meng, der har droslet gevaldigt ned på sit arbejde som mekaniker, mens VM-forberedelserne står på.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Snot for sig og skæg for sig 24. maj 2020 kl. 22.47

AF: JOAN GERTI KRAGH

Grøn Genstart,… 18. maj 2020 kl. 12.53

AF: JOHN WENNERWALD

Skeletterne vælter ud af skabet 17. maj 2020 kl. 20.59

AF: FREDDI HANSEN

Det Falsterske dige 16. maj 2020 kl. 01.09

AF: MARTIN WOUTERS

brædder ønsker hurtigt… 15. maj 2020 kl. 16.47

AF: LINDA SOMMER

Lolland er som skabt til… 14. maj 2020 kl. 17.26

Annonce