cookie-og-privatlivspolitik
2020-06-09-Copyright:PF Anders Knudsen, LF Folketidende, Nykøbing.
Nykøbing stadion.
Nykøbing FC spillede for første gang med tilskuere efter corona krisen. Det blev en mat affære med 2-2 med lidt liv på lægterne var der dog.
NFC
Rift om billetter til kampen mellem FCK og NFC, som spilles i Nykøbing i næste uge. Arkivfoto
Foto: Anders Knudsen

Sport

Billetsalg til FCK-kamp går strygende

Billetsystemet måtte kortvarig bukke under for presset, da løssalgsbilletterne til Nykøbing FCs kamp mod FC København blev frigivet. Klubben forventer udsolgt inden kampdagen.
16. september 2021 kl. 09:20 Af Jakob Poulsen

NYKØBING Der var pres på systemerne, da fodboldklubben Nykøbing FC mandag morgen åbnede for salget af billetter i løssalg til klubbens storkamp i Sydbank Pokalen mod Superligaens tophold FC København på onsdag, 22. september.

Presset var så stort, at systemet kortvarig gik ned, og da det kom op at køre igen, solgte man 1.000 billetter i løbet af 15-20 minutter. Det fortæller Nykøbing FCs kommunikationschef, Frederik Scheuermann.

- Det ser ikke ud til, at vi kommer til at sælge billetter på kampdagen - altså forventer vi, at der bliver udsolgt inden da, fortæller han uden at ville røbe, præcis hvor mange billetter der foreløbig er solgt.

Det tyder også på, at interessen fra udeholdets fans er ganske pæn. Ifølge Frederik Scheuermann har man sat 1.000 billetter af til FCKs fans, og cirka halvdelen af dem er allerede solgt.


Kom i god tid

Selv om der naturligvis er sørget for ekstra personale ved indgangene til stadion, så opfordrer Frederik Scheuermann alligevel tilskuerne til at komme i god tid inden kampstart klokken 18.

Annonce

NFC har i øvrigt været nødt til at flytte et planlagt partner-arrangement før kampen fra loungen på stadion og over i Nykøbing F. Hallen, fordi der er så mange, der ønsker at deltage.

Man kan stadig nå at sikre sig billet til kampen på nfc.eventii.dk, hvis man ikke venter for længe.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: TOM AHLQVIST

Helhedsplaner og disses proces. 18. oktober 2021 kl. 13.10

AF: JOHN WENNERWALD

Vi kan mere 17. oktober 2021 kl. 22.02

AF: KIM EGELUND

Derfor er det vigtigt at… 16. oktober 2021 kl. 11.10

AF: BOB NIELSEN

Byrådet stemte imod dansk… 15. oktober 2021 kl. 06.47

AF: JOHN WENNERWALD

Sydkysten bliver grønnere 10. oktober 2021 kl. 23.23

AF: KURT HANSEN

Bogø vindmøller 05. oktober 2021 kl. 14.31

Annonce

ANNONCE