cookie-og-privatlivspolitik
Første dag på træningsbanen på Anlæg NFC Syd i regn og slud.
Første dag på træningsbanen på Anlæg NFC Syd i regn og slud.
Foto: Claus Hansen

Sport

Chefen er tilfreds med sin trup

Claus Jensen forventer ikke at udvide NFC-truppen til forårssæsonen.
14. januar 2021 kl. 18:10 Af Torben Mølgaard

Annonce

NYKØBING I regn og slud med temperaturen blot et par grader over frysepunktet på Anlæg NFC Syd indledte Nykøbing FC onsdag formiddag forberedelserne til forårssæsonen i 2. division.

Spillertruppen var kaldt tilbage efter fem ugers pause siden pokalkampen i ottendedelsfinalen mod OB midt i julemåneden, hvor det fynske Superliga-mandskab som bekendt vandt 3-0.

Årets første træning handlede primært om at checke formen ved en række løbetest på kunstgræsset.

- Det er dejligt at se drengene igen, og det er jo professionelle gutter, som har holdt formen ved lige gennem julepausen, så vi ikke skal begynde forfra.

- Selvfølgelig skal grundformen på plads de næste uger, men ellers handler det om at arbejde videre med de gode takter fra efteråret, pointerer Nykøbing FC's cheftræner Claus Jensen.

Annonce

Han agter at arbejde vidre med stort set samme trup, som gik ubesejret gennem efteråret og suverænt fører 2. divisions pulje 2 - otte point foran nærmeste konkurrent.

Emlio Simonsen er taget hjem til Lyngby efter endt lejemål, mens det endnu er uafklaret, om Chris Thorsheim forlænger sin kontrakt, der udløb ved nytår.

- Vi er stadig i dialog, så må vi se, hvad det fører til, lyder det hemmelighedsfuldt fra cheftræneren.

Amerikaneren opholder sig p.t. i sit hjemland og har efter sigende opsagt sin lejlighed i Nykøbing.

Men uanset om Thorsheim tilslutter sig NFC-truppen på ny eller ej, så planerer Claus Jensen ikke med nye spillere - ej heller til prøvetræning.

Annonce

- Vi har en god homogen trup med en fin blanding af rutine og ungdom, og heldigvis en næsten skadesfri trup, noterer cheftræneren.

Målmand Jannich Storch, der brækkede foden i pokalkampen mod Esbjerg, og centerforsvarer Andreas Holm, der udgik i den sidste turneringskamp mod HIK, er begge tilbage, så langtidsskadede Marcus Backmann er p.t. den eneste fraværende.

Claus Jensen tager endnu ikke ordet oprykning i sin mund, men han erkender dog, at med den nuværende gunstige position skal man selvfølgelig gå efter at bevare topplaceringen.

- Der var trods alt mange jævnbyrdige kampe i efteråret, som vi vandt, så vi skal gå ydmygt til opgaverne i foråret, understreger cheftræneren.

På grund af corona-restriktioner træner truppen kun om formiddagen i de næste tre uger, hvilket betyder, at flere af klubbens unge talenter, der går i skole, ikke kan deltage i den første opstart.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Historisk bymidte i Maribo… 04. marts 2021 kl. 21.37

AF: SØREN LEVIN BØCKHAUS THORMANN

Roses skal, dem der roses bør 04. marts 2021 kl. 11.30

AF: PERNILLE KRUSE PEDERSEN

Haveæstetik er vejen frem 03. marts 2021 kl. 19.31

AF: MARTIN WOUTERS

præsentation fra formanden… 03. marts 2021 kl. 09.45

AF: HENNING BECH JOHANSEN

Axeltorv i Nakskov igen 02. marts 2021 kl. 14.07

AF: HENNING BECH JOHANSEN

Axeltorv i Nakskov 01. marts 2021 kl. 11.48

Annonce

ANNONCE