cookie-og-privatlivspolitik
Rutinerede Søren Christensen er med i NFC-truppen, der i aften spiller på udebane mod FC Roskilde.
Rutinerede Søren Christensen er med i NFC-truppen, der i aften spiller på udebane mod FC Roskilde.
Foto: Jan Knudsen

Sport

Defensive udfordringer for NFC

Tre forsvarsspillere ude til aftenens kamp mod FC Roskilde
09. april 2021 kl. 08:47 Af Thomas Jensen

NYKØBING Nykøbing FC har haft problemer med at score mål i de seneste to kampe, hvor det kun er blevet til en enkelt scoring, men op til kampen i aften mod FC Roskilde har cheftræner Claus Jensen også et defensivt problem.

Det sikre valg i midterforsvaret, Andreas Holm, er fortsat ude med knæproblemer, mens Chris Thorsheim er rejst hjem til USA i nogle uger af private årsager.

Det efterlader to ledige pladser bagkæden, som skal besættes af mindre rutinerede kræfter. Jacob Blach Nielsen klarede opgaven fint mod Vanløse senest, mens Mikkel Andersen blev taget ud i pausen og erstattet af Chris Thorsheim, der blev rykket tilbage i banen.

Derudover er Simon Schultz Christensen også ukampdygtig med en mindre forstrækning i baglåret.

Det er dog ikke noget, der får Claus Jensen til at ligge søvnløs.

Annonce

- Det er korrekt, at vi slås lidt med nogle skader på de positioner, men det skal vi nok løse.

Han har den klubløse Kasper Jensen med til træningerne og har haft det den seneste måned, men den tidligere faste mand i midterforsvaret bliver ikke indlemmet i truppen til i aften.

- Nej. Han er ikke med, fastslår Claus Jensen, der ikke vil ud med en startopstilling, men man gætter næppe meget forkert, hvis man antager, at bagkæden kommer til at bestå af Mikkel Andersen, Jacob Egeris, Jacob Blach Nielsen og Lars Pleidrup.

Som nævnt har scoringer været en mangelvare i de seneste to kampe, og i sæsonens første fire kampe er det ikke lykkedes at score i første halvleg.

- Det vil vi gerne have lavet om på, fastslår Claus Jensen, der dermed blæser en smule mere til angreb fra start og ganske simpelt vil have nogle flere afslutninger mod modstanderens mål.

Annonce

Nykøbing FC har ikke de bedste minder fra Roskilde Idrætspark, hvor man i sidste sæson kun fik et enkelt point i to kampe.

Claus Jensen forventer da også en svær kamp i aften.

- De har lige slået Næstved på udebane. Det skal man have respekt for. Det er en blanding af rutinerede spillere krydret med nogle unge sultne spillere, så det bliver en ligeså vanskelig opgave, som alle de andre.

Radio SydhavsØerne sender direkte fra kampen kl. 19:00.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Paradigmeskifte version 2.0 09. maj 2021 kl. 22.09

AF: PAW HALLANDSON

Det skriger til himlen! 09. maj 2021 kl. 20.40

AF: LEIF A. JENSEN

Demokrat i Danmark! Hvor? 05. maj 2021 kl. 09.29

AF: JOHN WENNERWALD

Den 1. maj 02. maj 2021 kl. 22.18

AF: LARS RASMUSSEN

Solcellepark Grænge Åbent… 01. maj 2021 kl. 09.17

AF: JOHN WENNERWALD

Coronakuller 25. april 2021 kl. 22.26

Annonce

ANNONCE