cookie-og-privatlivspolitik
Robert Mudrazija kom til FCK i januar 2019. (Arkivfoto)
Robert Mudrazija kom til FCK i januar 2019. (Arkivfoto)
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Sport

FCK sender kroat på lejeophold i hjemlandet

Robert Mudrazija skal frem til sommeren 2022 spille for Rijeka, der har lejet midtbanespilleren i FCK.
26. januar 2021 kl. 16:15 Af Ritzau

Annonce

Efter to knap så succesfulde år i FC København prøver Robert Mudrazija nu lykken i hjemlandet.

FCK har således udlejet den kroatiske midtbanespiller til HNK Rijeka i Mudrazijas hjemland i de kommende 18 måneder. Det skriver den danske superligaklub på sin hjemmeside.

Mudrazija kostede angiveligt lidt over 20 millioner kroner, da han kom til FCK i januar 2019 fra kroatiske Osijek. Han har dog aldrig rigtig slået til i Danmark - blandt andet på grund af flere skader.

- Robert har haft et ujævnt forløb hos os med mange skader og afbræk, og derfor har det været vanskeligt for ham for alvor at etablere sig i forhold til at spille kontinuerligt, siger William Kvist, midlertidig sportslig leder i FCK, på hjemmesiden.

- Det har en spiller i hans alder brug for, hvis han skal forløse sit potentiale, og derfor ser vi et lejeophold i en liga, han kender godt, som en god mulighed for ham. Her vil han få de kampe, han har brug for, og så vil vi følge hans udvikling.

Annonce

Robert Mudrazija er noteret for 28 førsteholdskampe i FCK-trøjen. Han ser nu frem til - som han selv kalder det - at genstarte sin fodboldkarriere.

- Det er ikke gået, som jeg havde håbet i FCK indtil videre, hvor jeg har været meget skadet og derfor ikke har fået den tid på træningsbanen og i kamp, jeg havde ønsket i forhold til at udvikle mig, siger den 23-årige kroat på FCK's hjemmeside.

- Nu ser jeg frem til at komme retur til Kroatien og få en frisk start i en god klub, og så vil jeg give alt der for at få en masse kampe og succesoplevelser, og så må vi se, hvad fremtiden bringer.

Mens FCK altså sender Mudrazija ud af huset for en stund, hentede klubben tidligere tirsdag nyt blod ind til offensiven.

Den tidligere AGF-profil Mustapha Bundu er således kommet til FCK fra belgiske Anderlecht på en lejeaftale, som løber resten af sæsonen og indeholder en købsoption.

Annonce
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: HENNING BECH JOHANSEN

Axeltorv i Nakskov 01. marts 2021 kl. 11.48

AF: JOHN WENNERWALD

Facebook skal bidrage 28. februar 2021 kl. 21.20

AF: JOHN WENNERWALD

Vinterferie med familien 22. februar 2021 kl. 09.44

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Billetten til vores verden 21. februar 2021 kl. 12.54

AF: PER HØYEM

Granfeltsgård 18. februar 2021 kl. 14.31

AF: PAW HALLANDSON

Skanlux sommehusene på Marielyst 15. februar 2021 kl. 20.24

Annonce

ANNONCE