cookie-og-privatlivspolitik
Nichlas Bomholt kæmpede forgæves i søndagens nederlag mod Skive. Samtidig med at han ligger i kontraktforhandlinger med Team Sydhavsøerne, følger han kæresten Lærke Nolsøe ved EM i Frankrig.
Nichlas Bomholt kæmpede forgæves i søndagens nederlag mod Skive. Samtidig med at han ligger i kontraktforhandlinger med Team Sydhavsøerne, følger han kæresten Lærke Nolsøe ved EM i Frankrig.
Foto: Jan Knudsen

Sport

Følger kæresten i Frankrig

Team Sydhavsøernes stregspiller Nichlas Bomholt har en lille aktie i kvindelandsholdet.
04. december 2018 kl. 17:00 Af Thomas Jensen

MARIBO Nichlas Bomholt har ekstra fokus på håndbolden i øjeblikket. Udover vigtige kampe for Team Sydhavsøerne har han også rettet fokus på den igangværende EM-slutrunde i Frankrig af én bestemt årsag.

Kæresten Lærke Nolsøe, der også er venstrefløj hos NFH's ligakvinder, er med til sin første slutrunde, og det har naturligvis fyldt meget hos det unge par i deres fælles lejlighed i København. Og Nichlas Bomholt under kæresten at være med på den helt store scene.

- Jeg er helt vildt misundelig. Jeg kan forestille mig, at det er en kæmpe oplevelse at være med til en slutrunde. Det kunne jeg godt tænke mig at prøve, siger Nichlas Bomholt, der i Danmarks første puljekamp mod Sverige kunne se kæresten få rigtig meget spilletid i anden halvleg, hvor hun blev noteret for en enkelt scoring.

- Landstræneren har sagt til hende, at hun nok skal få en del spilletid, og det synes jeg også hun har fortjent, siger Nichlas Bomholt, der ikke mener, at der styrkemæssigt er den store forskel på førstevalget på venstrefløj Fie Woller og så Lærke Nolsøe.

- Fie har lidt mere slutrundeerfaring, men Lærke har erfaring fra Champions League, så jeg håber da, at Lærke presser sig på til startopstillingen, som slutrunden skrider frem, kommer det håbefuldt fra stregspilleren, der ikke kunne følge kæresten i søndagens EM-kamp mod Polen, da han samtidig spillede hjemme mod Skive i en kamp som Team Sydhavsøerne desværre tabte med 28-30.

Annonce

Kontrakt udløber

Nichlas Bomholts kontrakt med Team Sydhavsøerne udløber efter denne sæson, og parterne har forhandlet længe om en forlængelse men er endnu ikke nået til enighed.

- De har gerne ville forlænge med mig siden i sommer, men det tilbud de kom med, var jeg ikke helt tilfreds med, afslører Nichlas Bomholt, der uden at gå i detaljer gerne vil have lidt mere i lønningsposen.

- Men vi nærmer os så småt i hinanden, og jeg håber da på, at vi bliver enige, for jeg vil rigtigt gerne fortsætte i klubben, siger Nichlas Bomholt, der er i gang med sin anden sæson hos lollikkerne, hvor han har udviklet sig kontinuerligt, siden han kom fra det dengang nedrykkede 1. divisionshold Korsør/Slagelse.

Efter hvad Folketidende erfarer, har flere klubber været ude med snøren for at kapre Nichlas Bomholt, men indtil videre har det førsteprioritet at blive enige med Team Sydhavsøerne.

- Jeg forsøger at blive enig med Team Sydhavsøerne, og så må jeg kigge på andre tilbud, hvis det skulle komme dertil.

Annonce

Sportschef Morten Juul bekræfter, at der pågår forhandlinger med Nicklas Bomholt.

- Vi vil gerne beholde Nichlas, da han især i denne sæson har udviklet sig i den helt rigtige retning, og jeg taler også med ham og hans agent, så jeg håber, da at vi bliver enige, da vi gerne vil bevare kontinuiteten i truppen og arbejde langsigtet med de spillere vi har, siger sportschefen, der dog ikke tør sætte en dato på, hvornår parterne eventuelt når til enighed.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PER HØYEM

Vindmøller og Power-to-x anlæg 14. januar 2022 kl. 00.23

AF: PER HØYEM

Leo Christensen og Vindmøller 09. januar 2022 kl. 11.48

AF: PER THOMSEN

Aotocampere Stubbekøbing 23. december 2021 kl. 18.41

AF: PER HØYEM

Power-to-x- anlæg og Vindmøller 23. december 2021 kl. 15.16

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen 21. december 2021 kl. 19.39

AF: MARIA SCHOUW NIELSEN

Specialskolen Lolland - er… 18. december 2021 kl. 19.56

Annonce

ANNONCE