Annonce
Sport

Følger kæresten i Frankrig

Nichlas Bomholt kæmpede forgæves i søndagens nederlag mod Skive. Samtidig med at han ligger i kontraktforhandlinger med Team Sydhavsøerne, følger han kæresten Lærke Nolsøe ved EM i Frankrig. Foto: Jan Knudsen

Team Sydhavsøernes stregspiller Nichlas Bomholt har en lille aktie i kvindelandsholdet.

MARIBO Nichlas Bomholt har ekstra fokus på håndbolden i øjeblikket. Udover vigtige kampe for Team Sydhavsøerne har han også rettet fokus på den igangværende EM-slutrunde i Frankrig af én bestemt årsag.

Kæresten Lærke Nolsøe, der også er venstrefløj hos NFH's ligakvinder, er med til sin første slutrunde, og det har naturligvis fyldt meget hos det unge par i deres fælles lejlighed i København. Og Nichlas Bomholt under kæresten at være med på den helt store scene.

- Jeg er helt vildt misundelig. Jeg kan forestille mig, at det er en kæmpe oplevelse at være med til en slutrunde. Det kunne jeg godt tænke mig at prøve, siger Nichlas Bomholt, der i Danmarks første puljekamp mod Sverige kunne se kæresten få rigtig meget spilletid i anden halvleg, hvor hun blev noteret for en enkelt scoring.

- Landstræneren har sagt til hende, at hun nok skal få en del spilletid, og det synes jeg også hun har fortjent, siger Nichlas Bomholt, der ikke mener, at der styrkemæssigt er den store forskel på førstevalget på venstrefløj Fie Woller og så Lærke Nolsøe.

- Fie har lidt mere slutrundeerfaring, men Lærke har erfaring fra Champions League, så jeg håber da, at Lærke presser sig på til startopstillingen, som slutrunden skrider frem, kommer det håbefuldt fra stregspilleren, der ikke kunne følge kæresten i søndagens EM-kamp mod Polen, da han samtidig spillede hjemme mod Skive i en kamp som Team Sydhavsøerne desværre tabte med 28-30.

Kontrakt udløber

Nichlas Bomholts kontrakt med Team Sydhavsøerne udløber efter denne sæson, og parterne har forhandlet længe om en forlængelse men er endnu ikke nået til enighed.

- De har gerne ville forlænge med mig siden i sommer, men det tilbud de kom med, var jeg ikke helt tilfreds med, afslører Nichlas Bomholt, der uden at gå i detaljer gerne vil have lidt mere i lønningsposen.

- Men vi nærmer os så småt i hinanden, og jeg håber da på, at vi bliver enige, for jeg vil rigtigt gerne fortsætte i klubben, siger Nichlas Bomholt, der er i gang med sin anden sæson hos lollikkerne, hvor han har udviklet sig kontinuerligt, siden han kom fra det dengang nedrykkede 1. divisionshold Korsør/Slagelse.

Efter hvad Folketidende erfarer, har flere klubber været ude med snøren for at kapre Nichlas Bomholt, men indtil videre har det førsteprioritet at blive enige med Team Sydhavsøerne.

- Jeg forsøger at blive enig med Team Sydhavsøerne, og så må jeg kigge på andre tilbud, hvis det skulle komme dertil.

Sportschef Morten Juul bekræfter, at der pågår forhandlinger med Nicklas Bomholt.

- Vi vil gerne beholde Nichlas, da han især i denne sæson har udviklet sig i den helt rigtige retning, og jeg taler også med ham og hans agent, så jeg håber, da at vi bliver enige, da vi gerne vil bevare kontinuiteten i truppen og arbejde langsigtet med de spillere vi har, siger sportschefen, der dog ikke tør sætte en dato på, hvornår parterne eventuelt når til enighed.

  • Nichlas Bomholt kæmpede forgæves i søndagens nederlag mod Skive. Samtidig med at han ligger i kontraktforhandlinger med Team Sydhavsøerne, følger han kæresten Lærke Nolsøe ved EM i Frankrig. Foto: Jan Knudsen
Annonce
Sport

NFH dummer sig gevaldigt i Sønderjyske - under maksimalt pres nu

Sport

Bombe i Nordfalster - cheftræner færdig til sommer

Annonce
Annonce
Lolland

Skrider fra parti: "De dårlige oplevelser blev simpelthen for meget!"

Lokal nyt

Se kortet: Her kan du tanke billigt i weekenden

112

Eftersøgt i knivstikker-sag er stadig på fri fod

Indland

Byret: Beboer på Christiania tjente 20 millioner på hash

112

Tredje gang: Narkopåvirket bilist mistede bilen

Indland

Store bededag markeres med lukkede skoler og fri til ansatte

Dølle

Bo er ny leverandør af Dølle-pølsen: - Jeg går ikke på kompromis med kvaliteten

Guldborgsund

Nu igen: Vej bukker under for vand

Lolland

Her holder børnene fri store bededag

Vejret

Weekenden bringer lunt forårsvejr til Danmark

Indland

28-årig røver Rema 1000 med økse og går på bodega

Sport

Bombe i Nordfalster - cheftræner færdig til sommer

Vejret

Vintrene på Lolland-Falster vil blive op til 30 procent vådere

Guldborgsund

Hvad skal vi grine af til sommer? Revyfolk kæmper med teksterne

Indland

Mand er faldet fra kran under arbejde i København

Annonce
Annonce
Guldborgsund

Kørte med tog ind i Ukraine: - Man mærker mest krigens nærvær på stemningen

Lolland

Dinosaur-lorte under lup: Evolutionsmuseet udstiller forstenede fækalier

Vejret

Vågnede op til haglvejr - men forude venter 23 grader

112

Område ved fjord afspærret efter fund i vandet

Guldborgsund

Møder stor kritik: - Generelt virker det farligt

Sport

Skuffet Wulff efter nederlag: - Fatter slet ikke at vi kan tabe den kamp

Maribo

Flytter butik væk fra Rødby: Men åbner i Maribo